OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Βουλευτής ΗΠΑ, Frank PALLONE: “Η Τουρκία έχει προβεί σε επικίνδυνες και προκλητικές παραβιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο”

ΣΥΚΓΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΛΛΟΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Μεταδίδει ο Δημήτρης Φιλιππίδης, HellasFM -Νέα Υόρκη

Για να μαθαίνουμε τον ρόλο των Φιλελλήνων Αμερικανών Βουλευτών και να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς έγινε στην Βουλή των ΗΠΑ! Δεν είναι μόνο το ότι κερδίσαμε μία ιστορική ψηφοφορία αλλά και το ύφος και το πάθος των πολιτικών να στηρίξουν την νομολογία Πάππας για μπλοκ στην πώληση και αναβάθμιση των F16 στην Τουρκια!

Ο Βουλευτής των Δημοκρατικών Frank PALLONE, ηταν συνεμπνευστής της τροπολογίας! Διαβάστε την ομιλία του την ημέρα της ψηφοφορίας! Ο Παλλόουν έκανε τρομακτικό αγώνα και αυτός!
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την τροπολογία, ο Φρανκ Παλλόν (Δημοκρατικό Κόμμα – Πολιτεία New Jersey) αφού κατηγόρησε την αμερικανική κυβέρνηση ότι αγνόησε την ισχυρή αντίθεση του Κογκρέσου στην πώληση των F-16 στην Τουρκία, επιτέθηκε στον Ερντογάν λέγοντας ότι συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στο προσωπικό όφελος και όχι στο συλλογικό καλό των συμμάχων του ΝΑΤΟ.

“Το να επιτραπεί η πώληση θα ήταν μεγάλο λάθος. Η αποσταθεροποιητική συμπεριφορά του είναι εμφανής μετά και την πρόσφατη προσπάθειά του να εμποδίσει τη Φινλανδία και τη Σουηδία να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ…
Ο τουρκικός στρατός έχει προβεί σε επικίνδυνες και προκλητικές παραβιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει μια μεγάλη επίθεση στη Συρία που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο αμέτρητες ζωές αθώων!
H Τουρκία συνεχίζει να χρησιμοποιεί S400, η πώληση F16 δεν θα δώσει κίνητρο στον Ερντογάν να μετατραπεί ξαφνικά σε καλό σύμμαχο, αλλά πιο πιθανό είναι αυτά τα όπλα να οδηγήσουν σε περαιτέρω θάνατο και καταστροφή.
Για πάρα πολύ καιρό οι ΗΠΑ επέτρεψαν στον Ερντογάν να υπαγορεύει τους όρους του και να κρύβεται πίσω από την ιδιότητά του ως σύμμαχος στο ΝΑΤΟ. Αυτή η τροπολογία θα βοηθήσει να αφαιρεθεί η δύναμη μόχλευσης από τα επικίνδυνα αυταρχικά χέρια του Ερντογάν».

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice