OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Έφτασε η Νάνσι Πελόζι στο Ερεβάν- Στήριξη ΗΠΑ στην Αρμενία

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι έφτασε στο Ερεβάν.

Στο διεθνές αεροδρόμιο Zvartnots προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα το αεροσκάφος που μετέφερε την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη του επίσκεψη στην Αρμενία. Στο αεροδρόμιο, την Πελόζι υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της ΡΑ, Άλεν Σιμονιάν, και η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αρμενία, Τρέισι.

Νωρίτερα, η Πρεσβεία των ΗΠΑ ενημέρωσε το NEWS.am ότι κατά την επίσκεψή της στις 17-19 Σεπτεμβρίου, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πελόζι θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας Νικολ Πασινιάν, τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Ρουμανίας Αλέν Σιμονιάν και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους για να συζητήσουν τα Οι αμερικανικές σχέσεις και η τρέχουσα κατάσταση ασφάλειας, η κατάσταση.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πελόζι θα δώσει συνέντευξη Τύπου, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων και θα δώσει ομιλία στο Cafesjian Centre for the Arts, ενώ η ομιλία θα είναι διαθέσιμη ζωντανά στη διεύθυνση www.speaker.gov/newsroom.

Η ομιλήτρια Πελόζι θα μιλήσει για την ισχυρή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών μας, η οποία βασίζεται σε κοινές αξίες και μακροχρόνιους δεσμούς μεταξύ των λαών μας.

Η αντιπροσωπεία περιλαμβάνει τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Frank Palone, και τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, Anna Eshu και Jackie Speier.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice