OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Η Ομογενής Νικόλ Μαλλιωτάκη εξαίρει τον Κέβιν Μακάρθι- “Ας πιάσουμε δουλειά”

Την αμέριστη ικανοποίηση της εξέφρασε η ομογενής βουλευτής της Νέας Υόρκης Νικόλ Μαλλιωτάκη για την εκλογή του Ρεπουμπλικανού Κέβιν Μκάρθι στην θέση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η κ. Μαλλιωτάκη επισημαίνει πως ο Κέβιν Μακάρθι, διαχειρίστηκε την κρίση και επικράτησαν οι ψύχραιμες πλευρές και άκουσε τις προτάσεις των βουλευτών του ρεπουμπλιακανικού κόμματος, θεσπίζοντας μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν την λειτουργία του θεσμού.

Ας πιάσουμε δουλειά, τονίζει η δραστήρια ελληνοαμερικάνα που άσκησε μεγάλη πίεση στο θέμα των τουρκικών εξοπλισμών, δίνοντας το σύνθημα για παραγωγική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ολόκληρη η δήλωση της Nikol Malliotakis 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να βλέπω τους Ρεπουμπλικάνους να ενώνονται για να εκλέξουν τον Kevin McCarthy ως Πρόεδρο για το 118ο Κο Ενώ οι τελευταίες μέρες ήταν κουραστικές και απογοητευτικές, είμαι ευγνώμων που επικράτησαν οι ψυχραιμίες, επιτρέποντάς μας να ξεκινήσουμε το έργο που εκλεχθήκαμε να κάνουμε και να εφαρμόσουμε λύσεις για την αντιμετώπιση των πολλαπλών κρίσεων που δημιουργήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια υπό μονοκομματικές Δημ. κανόνας ocrat.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο Πρόεδρος McCarthy άκουσε προτάσεις από όλο το κόμμα και θέσπισε καλές κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις για να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας αυτού του θεσμού και να ενδυναμώσει τα μέλη της τάξης και του αρχείου, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον τριών ημερών για να αναθεωρήσει w νομοθεσία και απαίτηση ότι τυχόν νέες κυβερνητικές δαπάνες αντισταθμίζονται με περικοπές για να ισορροπήσουμε τον προϋπολογισμό μας και να αρχίσουμε να πληρώνουμε το μη βιώσιμο χρέος μας $31 τρισεκατομμύρια.

Η φρικτή βασιλεία της Νάνσι Πελόζι στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ έφτασε επίσημα στο τέλος της και είμαστε έτοιμοι να τηρήσουμε τη Δέσμευσή μας στην Αμερική και να περάσουμε λύσεις για να ασφαλίσουμε τα σύνορά μας, να σταματήσουμε τον στρατό 87.000 πράκτορων του Μπάιντεν, να αντιμετωπίσουμε τον πληθωρισμό, να αυξήσουμε την ενεργειακή μας ανεξαρτησία για να μειώσουμε το κόστος για την Αμερική οικογένειες και αποκατάσταση της δημόσιας ασφάλειας σε πόλεις σε όλη την Αμερική. Ας πιάσουμε δουλειά.

Σχετικά Άρθρα

Πρόεδρος Ιράν: Θα εμποδίσει την αστυνομία ηθών να ενοχλεί τις γυναίκες

otavoice

Γκουτέρες: «Τίποτε δεν δικαιολογεί τη συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων»

otavoice

ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate των υποψήφιων αρχηγών

otavoice

Κακοκαιρία Μπόρις: Τουλάχιστον 16 νεκροί και εικόνες αποκάλυψης στην Κεντρική Ευρώπη

otavoice

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Το κύκλωμα συνταγογραφούσε σε ανασφάλιστα ΑΜΚΑ – Απάτη 3,5 εκατ. ευρώ

otavoice

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η επισκεψιμότητα της 88ης ΔΕΘ – 221.375 άτομα πέρασαν τις πύλες της

otavoice