OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Πατέρας Αντώνιος: «Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, ανεβαίνω Γολγοθά»

 «Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, ανεβαίνω Γολγοθά», ανέφερε εμφανώς πικραμένος για όσα έχει υποστεί ο Πατέρας Αντώνιος σε συνέντευξη του στο δημοσιογράφο Άλεξ Στεφανόπουλο, που παρουσιάστηκε σε πρωινή εκπομπή τοπυ ΑΝΤ1.

Ο επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινωνία, για την αθωώτητα του και δηλώει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι λειτουργός του Υψίστου και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ό,τι ο Θεός επιτρέψει είτε κατά παραχώρηση είτε κατά ευλογία» υποστήριξε και πρόσθεσε στην συνέχεια: «Μετέχω στο σχέδιο του Θεού ενεργά και δια του μυστηρίου της ιεροσύνης και της Χάριτος που μου εκχωρήθηκε κατά την χειροτονία μου και εις διάκονο και εις πρεσβύτερο. Επομένως γνωρίζω τη σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά όπως γνωρίζω με την ίδια βεβαιότητα και το τέλος αυτής της μαρτυρικής πορείας που είναι η Ανάσταση και η δήλωση πρώτα ενώπιον του Θεού και ύστερα ενώπιον των ανθρώπων».

«Η αγωνία μου είναι το μέλλον μόνον αυτών όλων των παιδιών, τα όνειρα, η πορεία και οι ελπίδες τους. Το μήνυμα που εκπέμπω και επιθυμώ να φτάσει τους Έλληνες πολίτες είναι: Δεν σας πρόδωσα. Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας. Δεν πρόδωσα την αγάπη και τον σεβασμό σας. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη» κατέληξε ο πατήρ Αντώνιος.

Σχετικά Άρθρα

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice

Έκρηξη Χάρη Δούκα: “Το ποτήρι ξεχείλισε…. ο Ανδρουλάκης να πάρει θέση”

otavoice