OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ στο Λος Άντζελες – Δέκα νεκροί

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά στο Μοντερέι Παρκ στην Καλιφόρνια, μετέδωσε το πρακτορείο Associated Press.

 Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μαζικό πυροβολισμό αργά το Σάββατο σε μια πόλη ανατολικά του Λος Άντζελες μετά από μια γιορτή της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς που προσέλκυσε χιλιάδες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Bob Boese του Τμήματος Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες είπε ότι ο πυροβολισμός αναφέρθηκε στις 22:22 και σημειώθηκε σε μια επιχείρηση στη λεωφόρο Garvey στο Monterey Park. Ο πυροβολητής είναι άνδρας, είπε ο Boese νωρίς την Κυριακή.

Οι αξιωματούχοι δεν έδωσαν καμία πληροφορία για αρκετές ώρες αφού δεκάδες αστυνομικοί απάντησαν σε αναφορές για τους πυροβολισμούς.

«Ο ύποπτος διέφυγε και παραμένει ασύλλυπτος», δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Μόντερεϊ Παρκ, κοντά στο Λος Άντζελες, ο Άντριου Μέγιερ, αξιωματούχος στο γραφείο του σερίφη του Λος Άντζελες.

Το Monterey Park είναι μια πόλη περίπου 60.000 κατοίκων με μεγάλο ασιατικό πληθυσμό που απέχει περίπου 10 μίλια (16 χιλιόμετρα) από το κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο Seung Won Choi, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου μπάρμπεκιου με θαλασσινά Clam House απέναντι από τον πυροβολισμό, είπε στους Los Angles Times ότι τρία άτομα όρμησαν στην επιχείρησή του και του είπαν να κλειδώσει την πόρτα.

Το Σάββατο ήταν η έναρξη του διήμερου φεστιβάλ, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς στη Νότια Καλιφόρνια.

 

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί έξω από τη Λέσχη Γκολφ όπου έπαιζε ο Τραμπ

otavoice

Πέντε μονάδες η διαφορά υπέρ της Χάρις σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos

otavoice

Γυναίκες μαθηματικοί στο περιθώριο της Ιστορίας

otavoice

Κακοκαιρία Boris: Καταστροφικές πλημμύρες στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη

otavoice

Κυρ. Βελόπουλος: Η ΝΔ κυβερνά υπέρ των καπιταλιστών-ολιγαρχών

otavoice

Με αντίποινα απειλεί ο Νετανιάχου – Οι Χούθι ανέλαβαν την πυραυλική επίθεση στο κεντρικό Ισραήλ

otavoice