OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αδαμοπούλου: Ανεξαρτητοποιήθηκε, μετά τη μεταγραφή από το ΜΕΡΑ25 στο ΣΥΡΙΖΑ

Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αγγελική Αδαμοπούλου, όπως ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στα social media, ενώ είχε προσχωρήσει πρόσφατα εγκαταλείποντας το κόμμα Βαρουφάκη.

Όπως αναφέρει, δεν θα είναι υποψήφια με κάποιο κόμμα στις επικείμενες εκλογές, ενώ ενημέρωσε τόσο τον πρόεδρο της Βουλής όσο και τον Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή της να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Δηλώνω εκ των προτέρων ότι οποιαδήποτε έκκληση να παραδώσω την έδρα μου θα αποβεί άκαρπη. Η έδρα αυτή ανήκει στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς θα την παραδώσω μόλις λήξει η θητεία μου», τονίζει στην ανάρτησή της η Αγγελική Αδαμοπούλου.

Η κ. Αδαμοπούλου ενημέρωσε με επιστολή της τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Αγγελική Αδαμοπουλου είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΜέΡΑ 25, ενώ στην πορεία ανεξαρτητοποιήθηκε και πριν από μόλις δύο μήνες, τον περασμένο Δεκέμβριο, προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Γάζα: Πέντε νεκροί από ισραηλινή επιδρομή σε σχολείο

otavoice

88Η ΔΕΘ: Η φαντασμαγορία των drone light shows στο τελευταίο Σαββατοκύριακο

otavoice

Προσπάθεια διάσωσης του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου «Sounion» στην Ερυθρά Θάλασσα

otavoice

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές από την Τρίτη

otavoice

Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν από 103 αιχμαλώτους πολέμου η κάθε μια

otavoice

Reuters: Η Ρωσία κατασκευάζει UAV «καμικάζι» με κινέζικους κινητήρες

otavoice