OTA VOICE
Ειδήσεις Ροή Ειδήσεων Γενική

EuroCargo Ferry Booking: Αξιοπιστία, κορυφαία εξυπηρέτηση διεθνών μεταφορών

Η επιχείρηση EURO CARGO BOOKING έχει έδρα στη Πάτρα και πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην είσοδο του λιμένα για την πιο γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση με τους πελάτες.
Οι κρατήσεις θέσεων φορτηγών σε πλοία αποτελεί το κύριο αντικείμενο για την εταιρία από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Χάρη στην μακροπρόθεσμη συνεργασία και σχέσεις στενής εμπιστοσύνης που έχει  οικοδομήσει με όλες τις ναυτιλιακές εταιρίες, της επιτρέπει να διαφυλάξει για τους πελάτες τις πιο προσοδοφόρες συμφωνίες και με ευοίωνους όρους.

Στόχος της EURO CARGO BOOKING είναι να καταρρίψει για τους πελάτες της κάθε ρίσκο, ανατρέποντας το κόστος σε χρόνο και χρήμα, επιταχύνοντας τις διαδικασίες.
Η ατζέντα της EURO CARGO FERRY BOOKING αφορά τις κρατήσεις θέσεων για οποιοδήποτε τύπο φορτηγού οχήματος σε όλα τα λιμάνια της Ευρώπης.
Η εταιρία μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη όχι μόνο σε κανονικά φορτηγά αλλά και σε οχήματα με:
ΖΩΑ, ΧΥΜΑ ΦΟΡΤΙΟ, ΣΑΣΣΙ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΟΡΤΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ, ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΦΟΡΤΙΟ, ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ ΟΧΗΜΑ, ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΗ ΡΥΜΟΥΛΚΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΚΑΦΩΝ.

Η έμπειρη ομάδα της EURO CARGO FERRY BOOKING είναι πάντα δίπλα σας με άμεσες λύσεις και συνέπεια προκειμένου να φέρει εις πέρας τα αιτήματα σας στο μέγιστο βαθμό.

 

 EuroCargo Ferry Booking

Η EURO CARGO FERRY BOOKING και η ομάδα της με 30 συν χρόνια εμπειρία στο χώρο των Διεθνών και Εθνικών κρατήσεων και μεταφορών , παρέχει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων σε επαγγελματίες και ιδιώτες.

Διαθέτει ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως:
1. Κρατήσεις θέσεων σε φορτηγά οχήματα σε όλες τις γραμμές της Αδριατικής – Ευρώπης
2. Λειτουργία Διοδίων , Τούνελ, Γέφυρες για όλη την Ευρώπη.
3. Υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων
4. Επιβατικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Ελλάδα και την Ευρώπη
5. Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων
6. Οργάνωση πολυήμερων διακοπών (ακτοπλοϊκά εισιτήρια – αεροπορικά εισιτήρια – ξενοδοχεία).

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

Χάριν στην πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της εμπορικής ναυτιλίας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στις κρατήσεις θέσεων για το φορτηγό σας και να βρούμε την βέλτιστη και οικονομικότερη λύση για τις διελεύσεις σας στην Αδριατική, στο Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος, στην Τυρρηνική Θάλασσα, την Μεσόγειο, καθώς και στην θάλασσα της Μάγχης.
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον Ευρωπαϊκό χώρο της Ναυτιλίας

GRIMALDI GROUP – MINOAN LINES
DFDS
BLUE STAR FERRIES
ANEK – SUPERFAST JOINT VENTURE
LEVANTE FERRIES
HELLENIC SEAWAYS 
κ.α.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Σαρδηνίας, της Μάλτας, της Ισπανίας καθώς και της Αγγλίας.

Για να μάθετε πληροφορίες, δρομολόγια και τιμές καλέστε στο +30 261 261 50 50 ή στείλτε email στο info@eurocargoferrybooking.gr

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ (ΕΥΡΩΠΗ) TELEPASS

Μέσω της εταιρείας μας μπορείτε να εγκαταστήσετε συσκευή διοδίων στο φορτηγό σας, το οποίο σας επιτρέπει διελεύσεις σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Ευρώπης.

Έτσι εξασφαλίζετε την γρήγορη διέλευση του φορτηγού σας μειώνοντας τις στάσεις του σε κάθε σταθμό διοδίων, ενώ παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να εξοφλείτε όλα τα περάσματα διοδίων μέσω του γραφείου μας.
Οι χώρες που εξυπηρετούνται με το μηχανάκι της TELEPASS είναι οι εξής:

Italy, France, Spain, Portugal, Belgium, Liefkenshoek Tunnel Belgium, Germany, Scandinavian, Austria, A4 Poland, Switzerland, Bulgaria, Hungary, Polonia etoll 

Για να μάθετε πληροφορίες, δρομολόγια και τιμές καλέστε στο +30 261 261 50 50 ή στείλτε email στο info@eurocargoferrybooking.gr

TRAINS (NOVARA – FREIBURG)

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της, υπηρεσία κρατήσεων για φόρτωση φορτηγών οχημάτων σε τρένα από την Ιταλία (Novara) στην Γερμανία (Freiburg) και αντίστροφα με τα τραίνα RALPIN.

Τα τρένα τύπου Rolling Highway είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για αποστολές κρίσιμες για το χρόνο, παραδόσεις on time και ευαίσθητα ή πολύτιμα φορτία που απαιτούν συνεχή συνοδεία. Μεταφέρουν φορτηγά με κάθε είδους εμπορεύματα, χημικά προϊόντα, εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας, ανταλλακτικά και ευπαθή τρόφιμα κ.ά.
Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν τα οφέλη για τους πελάτες μας: συγχρονίζοντας τους χρόνους ταξιδιού με τις προβλεπόμενες από το νόμο περιόδους ανάπαυσης των οδηγών, οι οδηγοί είναι σε θέση να ανεβαίνουν στους τροχούς των φορτηγών τους τη στιγμή που φθάνουν στον τερματικό σταθμό προορισμού. Επιπλέον, μέσω του Rolling Highway τα εμπορεύματα μπορούν να διέρχονται από τις Άλπεις παρά την απαγόρευση της Ελβετίας για τις κινήσεις εμπορικών οχημάτων τη νύχτα και τις Κυριακές – καθ’όλο το εικοσιτετράωρο, όλο το χρόνο και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι το Freiburg -Novara είναι απαλλαγμένo από χρονοβόρες τελωνειακές διαδικασίες στα ελβετικά σύνορα για οχήματα που διέρχονται από την Ελβετία από μια χώρα της ΕΕ σε μια άλλη χώρα της ΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές καλέστε στο +30 261 261 50 50 ή στείλτε email στο info@eurocargoferrybooking.gr

TUNNEL (FREJUS & MONTBLANC)

Μέσω της εταιρείας μας μπορείτε να εκδώσετε πάσο για την διέλευση των φορτηγών σας στα μεγαλύτερα τούνελ της Ευρώπης όπως το FREJUS και το Montblanc που ενώνουν τις χώρες Ιταλία και Γαλλία.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές παρακαλώ καλέστε μας στο +30 261 261 50 50 ή στείλτε email στο info@eurocargoferrybooking.gr

EUROTUNNEL (CALAIS – FOLKENSTONE v.v.)

Η Eurocargo εκδίδει εισιτήρια για την διέλευση των φορτηγών σας από Γαλλία (Calais) προς Αγγλία (Folkestone) ή αντίστροφα, μέσω του EUROTUNNEL.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές παρακαλώ καλέστε μας στο +30 261 261 50 50 ή στείλτε email στο info@eurocargoferrybooking.gr

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Μέσω της Eurocargo Ferry Booking μπορείτε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια με ευκολία και χωρίς άγχος για όλη την Ελλάδα, την Ιταλία καθώς και όλους τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε όλες σας τις απορίες προσφέροντας λύσεις για την οργάνωση των διακοπών σας ή των επαγγελματικών ταξιδιών.
Μερικές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι ο όμιλος Grimaldi- Minoan Lines, Anek-Superfast Joint Venture, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Levante Ferries, Seajets, Fast Ferries κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες, δρομολόγια και τιμές καλέστε στο +30 261 261 5050 ή στείλτε  email στο info@eurocargoferrybooking.gr

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Eurocargo Ferry Booking προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες κράτησης ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, βρίσκοντας την καλύτερη και πιο ποιοτική λύση για της ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, είτε αφορά ομαδικά ταξίδια (group), είτε ατομικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, δρομολόγια και τιμές καλέστε στο +30 261 261 5050 ή στείλτε email στο info@eurocargoferrybooking.gr

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κουτσούμπας: Κρατήσαμε ψηλά την κόκκινη σημαία και συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία

otavoice

Προειδοποιεί η UEFA: Με αποκλεισμό από το Euro 2028 κινδυνεύει η Αγγλία

otavoice

Ζελένσκι: Η εισβολή στο Κουρσκ συνέβαλε στην ανταλλαγή αιχμαλώτων

otavoice

Γάζα: Πέντε νεκροί από ισραηλινή επιδρομή σε σχολείο

otavoice

88Η ΔΕΘ: Η φαντασμαγορία των drone light shows στο τελευταίο Σαββατοκύριακο

otavoice

Προσπάθεια διάσωσης του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου «Sounion» στην Ερυθρά Θάλασσα

otavoice