OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αποκαλυπτικό βίντεο: Έτσι γίνονται οι τραγωδίες με τα κουφάρια των διακινητών

Απάντηση σε όλους αυτούς που στοχοποίησαν το Λιμενικό Σώμα, παριστάνοντας τους ειδικούς και επαΐοντες για ναυτικά ατυχήματα, τους “εθνικούς διασώστες” μέλη ΜΚΟ και υιοθετώντας ανυπόστατα δεδομένα, για τις συνθήκες της τραγωδίας που γράφτηκε ανοιχτά της Πύλου, δίνει με δήλωση του ο Παναγιώτης Ξυνέλης, στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.

Στην ανάρτηση του δημοσιεύει ένα αποκαλυπτικό βίντεο, για το πως συμπεριφέρονται σε ανάλογε ςπεριπτώσεις τα υπερφορτωμένα σαπιοκάραβα των διακινητών και πως μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να γίνουν ο υγρός τάφος για δεκάδες μετανάστες που αναζητούν μια διέξοδο από την κόλαση.

“Δημοσιεύω αυτό το βίντεο ώστε να δείτε με τα μάτια σας πως συμπεριφέρεται ενα κουφάρι σε αντίστοιχες συνθήκες με το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. Τα συμπεράσματα δικά σας… Συμπληρώστε ότι το ναυάγιο ανοιχτα της Πύλου έγινε νύχτα. Δεν με νοιάζει αν είστε ναυπηγοί, δεν με νοιάζει αν είστε δικηγόροι, δεν με νοιάζει που είστε ξερόλες… Με νοιάζει που προσβάλετε την τιμή και την υπόληψη του συνόλου του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος. Το να είσαι λιμενικός είναι ΤΙΜΗ!!! Όσο για τους απόστρατους που σχηματίζουν άποψη και εκφράζονται κατά του Λιμενικού σώματος μου τους τάισε ψωμάκι, μη έχοντας ζήσει τις συνθήκες της τελευταίας 10ετιας το μόνο που έχω να πω είναι ότι τους συμπονώ γιατί το κοντινότερο που εχουν ζήσει σε επικίνδυνες συνθήκες είναι το ταξίδι τους πριν πολλά χρόνια με το Ε/Γ Ο/Γ ΝΤΑΛΙΑΝΑ.

ΞΥΝΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Αρχών Αττικής & Κορίνθου, μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας και εκπρόσωπος Υπηρεσιών Ασφαλείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών.”

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice