OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

13-15/03/2025: Οι κορυφαίες Διεθνείς Εκθέσεις Forward Green & Renewable EnergyTech

Το κορυφαίο εκθεσιακό δίδυμο Renewable EnergyTech & Forward Green 2025

Forward Green και Renewable EnergyTech 2025, η πληρέστερη εκθεσιακή οργάνωση για την Κυκλική Οικονομία και την Πράσινη και Έξυπνη Ενέργεια, είναι το γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε!

Από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου 2025, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην πιο στοχευμένη πλατφόρμα για την πράσινη οικονομία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Τι έκανε το 2024 επιτυχημένο:

Χιλιάδες επισκέπτες συμμετείχαν σε 53 παράλληλες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των HELEXPO DIALOGUES και εταιρικών παρουσιάσεων.

210 επιχειρήσεις και θεσμικοί φορείς από 28 χώρες παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στην πράσινη ενέργεια, προσελκύοντας επισκέπτες από ολόκληρη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων της Βουλγαρίας, της Βόρειας Μακεδονίας, της Αλβανίας, της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας.

Πάνω από 500 B2B συναντήσεις έφεραν σε επαφή 150 εταιρείες από 18 χώρες, δημιουργώντας στρατηγικές επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Renewable EnergyTech & Forward Green 2025 Forward Green & Renewable EnergyTech 2025 Renewable EnergyTech & Forward Green 2025

Γιατί να γίνετε εκθέτης το 2025:

Αύξηση αναγνωρισιμότητας: Επαφή με βασικούς παράγοντες της αγοράς από τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή, σε ένα απόλυτα στοχευμένο κοινό στην ταχέως αναπτυσσόμενη πράσινη οικονομία.

Μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης: Συμμετοχή στο πρόγραμμα B2B συναντήσεων, που διευκολύνει συναντήσεις με δυνητικούς αγοραστές και συνεργάτες.

Καινοτομία και ενημέρωση: Παρουσία και εκπροσώπηση στο HELEXPO DIALOGUES για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την κλιματική αλλαγή και τις τάσεις της κυκλικής οικονομίας.

Κλείστε τον εκθεσιακό σας χώρο!

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας άμεσα, για να έρθετε σε επαφή με στοχευμένες εγχώριες και διεθνείς αγορές.

Σχετικά Άρθρα

Βγήκε από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα

otavoice

Αποκαλυπτήρια ανδριάντα του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Μελβούρνη

otavoice

Επίτροπος Ενέργειας: Η Ευρώπη μπορεί να ζήσει χωρίς το ρωσικό φυσικό αέριο

otavoice

Βόρεια Κορέα: 1,4 εκατ. νέοι εντάχθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις την τελευταία εβδομάδα

otavoice

Ουκρανία: Εκκένωση του Κουπιάνσκ στο Χάρκοβο- Σφίγγουν τον κλοιό οι ρωσικές δυνάμεις

otavoice

Χριστοδουλίδης – Κυπριακό: Δεν ακούσαμε τίποτα νέο, θα εξεταστούν τυχόν νέα σημεία διέλευσης

otavoice