OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ακυρώνεται το debate Ανδρουλάκη – Δούκα στην ΕΡΤ

Δεν θα διεξαχθεί το debate ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα ενόψει των εκλογών του β’ γύρου για νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει αδιέξοδο γιατί πραγματικά δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία ή κάποιος εκτιμά πως δεν τον συμφέρει μια τέτοια διαδικασία, που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις; Ο Χάρης Δούκας ανοιχτά έδειξε τον Νίκο Ανδρουλάκη, ότι είναι αυτός που δεν θέλει το debate.

Πηγές από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη, που όπως φαίνεται δεν έχει την βούληση να διεξαχθεί, επικαλούνται διάφορες δικαιολογίες, ακόμη και τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία(!!!!),  αναφέρουν σχετικά με το debate με τον Χάρη Δούκα:

«Δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή. Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων Προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας.

Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας».

Χάρης Δούκας: Ο κ. Ανδρουλάκης δε θέλει το debate

Σκοπιμότητα στο ναυάγιο του debate χρεώνει στον Νίκο Ανδρουλάκη, με δήλωση του ο Χάρης Δούκας στην οποία αναφέρει:

Ο κ. Ανδρουλάκης δε θέλει το debate

Μετά από 2 μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται, από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το debate δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο.

Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ.

Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση ηγετικών στελεχών Χαμάς και Φάταχ στο Κάιρο με στόχο την παλαιστινιακή ενότητα

otavoice

Χάρης Δούκας: “Ο κ. Ανδρουλάκης δε θέλει το debate”

otavoice

Ισπανία: Ο πρωθυπουργός Σάντσεθ καταγγέλλει την ισραηλινή εισβολή στον Λίβανο

otavoice

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Μίμη Πλέσσα

otavoice

Ο τυφώνας «Μίλτον» απειλεί τη Φλόριντα: Η μεγαλύτερη εκκένωση στην ιστορία της

otavoice

Β. Σπανάκης: «Πρόσθετα 220εκ. ευρώ στους Δήμους για το 2024»

otavoice