OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Μπάχαλο στο ΣΥΡΙΖΑ: Εξώδικο Κασσελάκη σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή

Δεν έχει τέλος το μπάχαλο και ο κατήφορος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Στέφανιος Κασσελάκης. Διάσπαση, αποχωρήσεις, συγκρούσεις, διαγραφές και δημοσκοπική κατάρρευση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας “πολεμικής” εσωκομματικής περιόδου που φαίνεται να μην έχει τέλος.

Εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο έκπτωτος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τη διαρροή του πόθεν έσχες του και για το οποίο νωρίτερα ζητήθηκε η παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου.

“Θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου ατομικά και ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ” τονίζει ο κ. Κασσελάκης.

Ο ίδιος κάλεσε τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα. Σε αντίθετη περίπτωση ο κ. Κασσελάκης θα υποχρεωθεί, όπως λέει, να αιτηθεί όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές», επισημαίνει.

“Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και κανένα ίχνος περί διαρροής από το κόμμα προς οποιαδήποτε πλευρά. Η δημοσιοποίηση των εγγράφων θα γίνεται θεσμικά και συντεταγμένα μέσω της ιστοσελίδας του κόμματος” αναφέρουν πηγές της Κουμουνδρούρου

Σχετικά Άρθρα

Γαλλία: Ο Μπαρνιέ αντιμέτωπος με πρόταση μομφής της Αριστεράς – Σωσίβιο από την ακροδεξιά

otavoice

ΣΥΡΙΖΑ-Στα άκρα η σύγκρουση: Διαγραφή Κασσελάκη ζητούν Γεροβασίλη και στελέχη των “87”

otavoice

Στα 22 δις το εμπορικό έλλειμμα στο 8μηνο – Περισσότερες εισαγωγές από εξαγωγές

otavoice

Χ. Δούκας: Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση μου με τον Παύλο Γερουλάνο

otavoice

Κατατέθηκε στη Βουλή το ν/σ του ΥΠ.ΕΣ για την επιτάχυνση προσλήψεων μέσω Α.Σ.Ε.Π

otavoice

Συνάντηση κορυφής Σολτς, Μπάιντεν, Μακρόν και Στάρμερ το Σάββατο στο Βερολίνο

otavoice