OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Χ. Δούκας: Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση μου με τον Παύλο Γερουλάνο

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος του  ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,  Χάρης Δούκας μετά την συνάντηση του στην Βουλή, με τον Παύλο Γερουλάνο για την οποία τόνισε ότι έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

“Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση με τον Παύλο Γερουλάνο, σε εξαιρετικό κλίμα. Βεβαίως, αναφέρθηκα στο πρόγραμμά μας, στις πολύ μεγάλες τομές που χρειάζεται να κάνουμε για τη χώρα. Παρουσίασα, ξανά, την ανάγκη που υπάρχει για ανακατεύθυνση της χώρας, για οικονομική, κοινωνική και κλιματική δικαιοσύνη.

Εκεί ακριβώς που απέτυχε παταγωδώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Κάθε ώρα που περνάει είναι ώρα κρίσιμη, γιατί ανοίγει την κερκόπορτα στον λαϊκισμό, στη μισαλλοδοξία και στην ακροδεξιά. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο νομίζω ότι το μήνυμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο: Να αλλάξουμε εποχή. Και αυτό, πιστεύω ότι θα αποτυπωθεί την Κυριακή των εκλογών. Το πιστεύω βαθιά.”

Από την πλευρά του ο Παύλος Γερουλάνος επιβεβαίωσε το καλό κλίμα και ανέφερε: «Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δυο διεκδικητές. Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας, πως θα το ανοίξουμε και θα το προετοιμάσουμε για την επόμενης ημέρα.

Ανταποκρίθηκα, εκείνοι μου ζήτησαν να συναντηθούμε».

Για το αν θα στηρίξει κάποιον από τους δύο υποψηφίους τόνισε: «Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη. Είναι σημαντική η συμμετοχή, ακόμη και εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα να πάνε να ψηφίσουν.

Καλό είναι το να γίνει ντιμπέιτ. Έμειναν εντυπώσεις από πρώτο ντιμπέιτ, μπορούν να αποτυπωθούν καλύτερα. Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας».

Σχετικά Άρθρα

Γαλλία: Ο Μπαρνιέ αντιμέτωπος με πρόταση μομφής της Αριστεράς – Σωσίβιο από την ακροδεξιά

otavoice

ΣΥΡΙΖΑ-Στα άκρα η σύγκρουση: Διαγραφή Κασσελάκη ζητούν Γεροβασίλη και στελέχη των “87”

otavoice

Στα 22 δις το εμπορικό έλλειμμα στο 8μηνο – Περισσότερες εισαγωγές από εξαγωγές

otavoice

Κατατέθηκε στη Βουλή το ν/σ του ΥΠ.ΕΣ για την επιτάχυνση προσλήψεων μέσω Α.Σ.Ε.Π

otavoice

Συνάντηση κορυφής Σολτς, Μπάιντεν, Μακρόν και Στάρμερ το Σάββατο στο Βερολίνο

otavoice

Κατασβέστηκαν οι εστίες φωτιάς στο δεξαμενόπλοιο SOUNION και ρυμουλκείται προς το Σουέζ

otavoice