OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του 31χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, λίγες μόλις ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα της εθνικής μας ομάδας στο Γουέμπλεϊ με την Αγγλία.

Βρέθηκε νεκρός βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα. Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε στις 22:30 για το συμβάν.

Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι για την ώρα πολύ συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Εκτιμάται ότι η γυναίκα του τον καλούσε και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, οπότε και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του ακινήτου που τον εντόπισε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος βρέθηκε στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο μετέβη η Ασφάλεια και κατόπιν ιατροδικαστής.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή, ενώ ο άνδρας δεν φαίνεται να ειναι χτυπημένος. Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι το σώμα του είναι πεντακάθαρο.

Έξω από την κατοικία του στη Γλυφάδα συμπαίκτες του έσπευσαν (00:00, 10/10) προκειμένου να μάθουν περισσότερα για το τι συνέβη, ενώ στο σημείο παραμένουν και αστυνομικές δυνάμεις.

 (ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI)

Ο ύψους 1.78 δεξιός αμυντικός με μεγάλη καριέρα στην Αγγλία μέχρι τον Μάϊο που «μετακόμισε» στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1993 στο Μπάκιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Πηγή: ertnews.gr
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Προς ναυάγιο οδεύει η σύσκεψη των πέντε υποψηφίων προέδρων

otavoice

Ρωσία: Ο στρατός κατέρριψε 92 ουκρανικά drones

otavoice

Το Ισραήλ συνεχίζει το σφυροκόπημα σε όλα τα μέτωπα: Λίβανος, Γάζα, Δυτική Όχθη

otavoice

Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα κατευθύνεται προς τη Γη τις επόμενες ώρες

otavoice

Νεκροί πέντε υγειονομικοί από ισραηλινό πλήγμα στο νότιο τμήμα του Λιβάνου

otavoice

ΕΕ: Πράσινο φως για δάνειο 35 δισ. ευρώ στο Κίεβο που χρηματοδοτείται από παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία

otavoice