OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Το χαβά τους οι Σκοπιανοί: Εγείρουν θέμα «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα!

Άρχισαν τα… όργανα με τους Σκοπιανούς, οι οποίοι έχουν αποθρασυνθεί μετά την κύρωση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μόλις ο Ζόραν Ζάεφ προχώρησε στην επικύρωση της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Σκοπίων και αυτή πέρασε, λίγο αργότερα και από το ελληνικό κοινοβούλιο αποκαλύφτηκαν αμέσως τα «βρώμικα» σχέδια των ξένων δυνάμεων.

Στην Ελλάδα οι πρόθυμοι τρέξανε να υλοποιήσουν τα σχέδια του διεθνούς παράγοντα χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να υπολογίζουν στο τι θέλει πραγματικά ο ελληνικός λαός και τι υποκρύπτεται πίσω από την ψευδεπίγραφη επίθεση φιλίας Ζάεφ. Η ελληνική κυβέρνηση με γνώμονα τα γραμμάτια και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι σε Γερμανία και ΗΠΑ οδήγησε τη χώρα σε μια συμφωνία που εκχωρεί έδαφος και Ιστορία. Και σαν μην έφταναν αυτά έρχεται και η αντιπολίτευση στα Σκόπια που ρίχνει λάδι στη φωτιά μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Ιλία Ντιμόφσκι,.

Ο βουλευτής του VMRO-DPMNE, ο οποίος συμμετείχε σε διάφορες φάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών, εξέφρασε τις θέσεις του στις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις τονίζοντας ότι “η Συνθήκη αυτή δεν δίνει λύσεις σε θέματα που θα τα βρούμε μπροστά μας”. “Σε συζήτηση στην Επιτροπή Συνταγματικών Υποθέσεων, είπε ότι τα κύρια προβλήματα μεταξύ του κράτους μας με την Ελλάδα, αυτή τη στιγμή δεν συζητούνται, είναι κλειστά. Αλλά, αυτά τα προβλήματα μεταξύ των λαών των δύο χωρών, θα ζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα τα βλέπουμε και στις δύο πλευρές”, τόνισε ο Ντιμόφσκι.

Επεσήμανε μάλιστα ότι η Συνθήκη με την Ελλάδα δεν περιλαμβάνει το θέμα της «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα και αναρωτήθηκε «γιατί δεν έγινε σχετική αναφορά και άφησε (η συμφωνία) το πρόβλημα αυτό ανοικτό, αφού γνωρίζουμε ότι υπάρχει».

Σχετικά Άρθρα

Ερώτηση 29 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου

otavoice

Λίβανος: «Οι δρόμοι γέμισαν αίμα» – Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το μακελειό

otavoice

Στην Αθήνα σήμερα ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης

otavoice

6 εκατ. παιδιά επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές επιπτώσεις του τυφώνα Γιάγκι

otavoice

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil – Αποκαταστάθηκε η κίνηση

otavoice

Επίσκεψη – αστραπή του Μπλίνκεν στην Αίγυπτο

otavoice