OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Η Thessaly Expo’22 έρχεται με αέρα ανανέωσης!

Η πολυκλαδική έκθεση Thessaly Expo ‘22, ανοίγει τις πύλες τις από τις 7 έως 9 Οκτωβρίου 2022, στις καπναποθήκες της Καρδίτσας.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας ΔΕΘ – HELEXPO AE σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας, προσθέτει στο εκθεσιακό του χαρτοφυλάκιο μια νέα έκθεση, τη Thessaly Expo ‘22 συμβάλλοντας στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Η Καρδίτσα ένας ξεχωριστός τόπος, βρίσκεται στην «καρδιά» της χώρας, αποτελεί τυπικό παράδειγμα των πολλαπλών δυνατοτήτων ανάπτυξης της Ελλάδας, ενώ συνιστά ιδανικό εφαλτήριο για περιφερειακές εκθεσιακές δράσεις.

H Thessaly expo’22 στοχεύει στην προβολή της ευρύτερης περιοχής και των επιχειρήσεών της με έμφαση στους κλάδους των τροφίμων-ποτών, του τουρισμού και αγροδιατροφικού τομέα.

Οι Σποράδες θα ξεχωρίσουν ως τιμώμενη περιοχή της Thessaly Expo ‘22, ενώ η έκθεση θα συνοδεύεται με μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων.

Εσείς θα λείπετε;
Κλείστε τώρα το χώρο σας για να γίνετε μέρος στο ανερχόμενο ανανεωμένο αυτό εκθεσιακό γεγονός Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας ηλεκτρονική υποβολή εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πετρέλαιο θέρμανσης: Από 15 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεσή του

otavoice

Μ. Κατρίνης: «Δεν κάνουμε εκλογές για να μην αλλάξει τίποτα…»

otavoice

Ο Χάρης Δούκας στους δήμους Νέας Ιωνίας και Παλλήνης

otavoice

Νεπάλ: 101 νεκροί και 64 αγνοούμενοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων

otavoice

Ιράκ: Επεισοδιακή διαδήλωση κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη

otavoice

Ουκρανία: Εννέα νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε νοσοκομείο στην περιφέρεια Σούμι

otavoice