OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Συνεδριάζει το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για να εκτιμήσει τα δεδομένα από τον ισχυρό σεισμό στην Αττική

Σε λίγη ώρα θα συνεδριάσει για προληπτικούς λόγους στις εγκαταστάσεις του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας  προκειμένου να γίνει αποτίμηση μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,1 Ρίχτερ στην Αττική και σχεδιασμός δράσης των συναρμόδιων φορέων.

Στη συνεδρίαση συμμετέχουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης , ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς , ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμης Λέκκας, ο αρχηγός της  ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης και του Π.Σ. , η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου , ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και εκλεγμένος περιφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Πατούλης και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

“Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει τεθεί σε ετοιμότητα εάν χρειαστεί η συνδρομή του. Συνιστώ ψυχραιμία και καλώ τους πολίτες να ενημερώνονται και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε”, αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η “Ελληνική Κυβέρνηση .

“Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε εγρήγορση από την πρώτη στιγμή. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδης και ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιάς βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο κέντρο επιχειρήσεων και συντονίζουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες” αναφέρει επίσης.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στο Λίβανο από το Ισραήλ – Ετοιμάζουν χερσαία εισβολή

otavoice

Πετρέλαιο θέρμανσης: Από 15 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεσή του

otavoice

Μ. Κατρίνης: «Δεν κάνουμε εκλογές για να μην αλλάξει τίποτα…»

otavoice

Ο Χάρης Δούκας στους δήμους Νέας Ιωνίας και Παλλήνης

otavoice

Νεπάλ: 101 νεκροί και 64 αγνοούμενοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων

otavoice

Ιράκ: Επεισοδιακή διαδήλωση κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη

otavoice