OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ένταση στον Έβρο, τουρκικές δυνάμεις εκτοξεύουν χημικά κατά των ελληνικών δυνάμεων (βίντεο)

Νέα ένταση επικρατεί αυτή την ώρα, στο φυλάκιο των Καστανεών στον Έβρο, όπου από την τουρκική πλευρά έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ εκτόξευσης χημικών και καπνογόνων κατά των ελληνικών δυνάμεων.

Πολεμικό κλίμα έχει δημιουργήσει ο Ερντογάν στον Έβρο και η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Παρόμοιο κλίμα έχει να ζήσει η χώρα μας, από την περίοδο της εισβολής της Κύπρου μιας και όσα συμβάντα έχουν δημιουργηθεί από τότε μέχρι σήμερα δεν είχαν την ίδια ένταση και ευθεία απειλή. Μιλάμε για οργανωμένη πολεμική επιχείρηση με βιτρίνα χιλιάδες μεταφερόμενους “μετανάστες”, η προέλευση των οποίων δεν έχει την παραμικρή σχέση με προσφυγικούς πληθυσμούς που προσπαθούν να μας πείσουν.

Αυτό έχει διαφανεί και από τις εικόνες με εξαγριωμένους φανατικούς ισλαμιστές να επιτίθενται κατά κύματα στις ελληνικές δυνάμεις που προσπαθούν να κρατήσουν τα σύνορα μας ανέπαφα.

Αποδεικτικά στοιχεία της πρόκλησης που δέχεται η Ελλάδα στα σύνορα του Έβρου, βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή την ώρα Τούρκοι αστυνομικοί σε οργανωμένη στοίχιση με πλήρη εξοπλισμό εκτοξεύουν μεγάλο αριθμό δακρυγόνων και καπνογόνων προς την ελληνική πλευρά με στόχο να καταβάλουν την αντίσταση των Ελλήνων αστυνομικών και στρατιωτών ανοίγοντας το δρόμο στους μεταφερόμενους “μετανάστες”που πολιορκούν την συνοριακή γραμμή του Έβρου.

 

https://youtu.be/J8PIH6BxsY8

https://youtu.be/PRzUDoqcQcw

Σχετικά Άρθρα

Απ. Τζιτζικώστας: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη …»

otavoice

Motor Oil: Σε ύφεση η φωτιά – Τρεις εργαζόμενοι ελαφρά τραυματίες

otavoice

Εκρήξεις βομβητών στο Λίβανο- 2.800 τραυματίες και 9 νεκροί – Η Χεζμπολάχ κατηγορεί το Ισραήλ

otavoice

Στην Αθήνα αύριο ο Πρόεδρος της Κύπρου, στην εκδήλωση μνήμης για τον Γιάννο Κρανιδιώτη

otavoice

Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil (βίντεο)

otavoice

Ταυτόχρονες ισχυρές εκρήξεις στη Βηρυτό – Εκατοντάδες τραυματίες μέλη της Χεζμπολάχ

otavoice