OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Καταγγελία για παρέμβαση του Γερμανού Πρέσβη στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης υπέρ ΜΚΟ

Σε μια εξόχως σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Οικονομολόγος- Αναλυτής Γιώργος Αδαλής μέσα από τον προσωπκό του λογαριασμό στο facebook  και η οποία αγγίζει τον Γερμανό Πρέσβη στην Ελλάδα Έρνστ Ράϊχελ.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Αδαλής με καταγωγή από τη Μυτιλήνη καταγγέλει ότι ο γερμανός διπλωμάτης έκανε υπέρβαση εξουσίας και παρενέβει στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης , για λογαριασμό γνωστής ΜΚΟ. Όπως αναφέρει εν είδει ερωτήματος  , ο επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Wiebke Brahe επικοινώνησε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και προέβει σε μια σειρά από ενέργειες που παρακάμπτουν την ελληνική κυβέρνηση και δεν αποτελούν δικαιοδοτικές πράξεις διπλωματικών αποστολών.

Αντικείμενο των παρεμβάσεων της γερμανικής διπλωματίας ήταν η στήριξη μελών γνωστής ΜΚΟ , η οποία έχει δημιουργήσει πάμπολα προβλήματα στη Λέσβο, με τις ενέργειες της, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι.

Επίσης ο κ. Αδαλής, αναφέρεται σε τηλεφωνική παρέμβαση  ανώτατου στελέχους της γερμανικής πρεσβείας  στο Λιμενάρχη Μυτιλήνης, για πράγματα που αφορούν ΜΟΝΟ στην Ελληνική Κυβέρνηση και ειδικά στο Υπουργείο Εξωτερικών και Ναυτιλίας.

Η καταγγελία είναι άκρως σοβαρή και αναμένεται να απασχολήσει τις ελληνικές αρχές, που οφείλουν να διαπιστώσουν αν πράγματι υπήρχε παρέμβαση της γερμανικής πρεσβείας στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης , κάτι που είναι παράνομο και παρεμβαίνει στην εσωτερική δομή της χώρας, παρακάμπτοντας τα αρμόδια όργανα.

Αν η πρεσβεία επιθυμούσε να ενημερωθεί για οποιοδήποτε γεγονός , η νόμιμη οδός  είναι μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών και μόνο.

Εδώ ισχύει το γνωστό … Μας αγαπάνε οι Γερμανοί, σαν φίλοι ήρθανε! ..και ως φίλοι έχουν δικαιώματα ….. και εμείς υποχρεώσεις!!!!

 

Σχετικά Άρθρα

Σεισμός 4,4 ρίχτερ ανατολικά των Στροφάδων

otavoice

Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα- Επιβεβαίωσε η οργάνωση

otavoice

Εκκενώνουν τα νοσοκομεία στη νότια Βηρυτό, μετά τα δολοφονικά ισραηλινά πλήγματα

otavoice

ΥΠΕΞ Ιράν: Το Ισραήλ έπληξε τη Βηρυτό με αμερικανικές βόμβες

otavoice

Εκατοντάδες οικογένειες εγκαταλείπουν τα νότια προάστια της Βηρυτού

otavoice

Μπορέλ: «Κανείς δεν φαίνεται ικανός να σταματήσει τον Νετανιάχου»

otavoice