OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αυτή είναι η εγκληματική συμμορία Γεωργιανών που ρήμαξε την Αττική

Αλωνίζει το εισαγόμενο έγκλημα στη χώρα μας. Σπείρα Γεωργιανών κακοποιών αποτελούμενη από εννέα μέλη συνελήφθη για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών στην Αττική. 

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των εννέα αλλοδαπών κατηγορούμενων, όλοι γεωργιανής καταγωγής, ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η εγκληματική συμμορία που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών αρχών μετά από συντονισμένες ενέργειες  στις περιοχές Πατησίων, Κυψέλης, Κολωνού, Ηλιούπολης και Βριλησσίων, όπου δρούσαν επί το πλείστον.Τα 9 μέλη της σπείρας που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 13ης Μαϊου 2020. Η σπείρα των Γεωργιανών είχε ρημάξει δεκάδες σπίτια σε όλη την Αττική αδειάζοντας τα από κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα ή χρήματα.Τα κλοπιμαία πήγαιναν σε διάφορους κλεπταποδόχους ή ενεχυροδανειστές, ενώ οι δράστες ενημερώνονταν καθημερινά για τις μεταβολές και τις τιμές του χρυσού, στέλνοντας πολλά από τα κλοπιμαία στη χώρα τους.

Οι Γεωργιανοί θεωρούνται από τις πιο επικίνδυνες εθνικότητες που δρουν στη χώρα μας και απαριθμούν μεγάλο αριθμό μελών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση  πρόκειται για τους:

1. (επ.) SIRADZE ή SIRAGE ή SIRADGE ή GABUNIA (ον.) GAGA ή BESO του SHALVA και της RITA, γεν. 4-8-1987 στη Γεωργία,

2. (επ.) LIPARTELIANI (ον.) GIORGI του MIKHO και της TINATIN , γεν. 1-1-1992 στη Γεωργία,

3. (επ.) SANIKIDZE (ον.) GOGA του KOBA και της MAKA , γεν. 24-7-1990 στη Γεωργία,

4. (επ.) ASABASHVILI ή KOKOKRETSI ή SIRADZE (ον.) NINO ή IRMA του TAMAZI ή GIORGI και της NAZI ή NANULI , γεν. 24-10-1975 ή 8-1-1969 στη Γεωργία,

5. (επ.) BEKISHVILI (ον.) PAATA του TAMAZI και της NINO , γεν. 28-2-1982 στη Γεωργία,

6. (επ.) MUSERIDZE (ον.) BEZHANI του GIORGI και της NINO , γεν. 29-4-1990 στη Γεωργία,

7. (επ.) JULAKIDZE ή JUKALIDZE ή SULAKIDZE (ον.) VASIL του VAHTAG και της LENA , γεν. 21-5-1979 στη Γεωργία,

8. (επ.) KOULISIDIS ή BAKRADZE ή FIOLA ή FIOLIA (ον.) BEZHAN ή TEMURI του TARIEL και της TARITZAN ή DAREJANI , γεν. 28-4-1987 ή 28-4-1986 στη Γεωργία,

9. (επ.) TOTADZE (ον.) ZOTA ή SHOTA του KONSTANTINE και της MAKA , γεν. 29-6-1991 στη Γεωργία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Απ. Τζιτζικώστας: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη …»

otavoice

Motor Oil: Σε ύφεση η φωτιά – Τρεις εργαζόμενοι ελαφρά τραυματίες

otavoice

Εκρήξεις βομβητών στο Λίβανο- 2.800 τραυματίες και 9 νεκροί – Η Χεζμπολάχ κατηγορεί το Ισραήλ

otavoice

Στην Αθήνα αύριο ο Πρόεδρος της Κύπρου, στην εκδήλωση μνήμης για τον Γιάννο Κρανιδιώτη

otavoice

Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil (βίντεο)

otavoice

Ταυτόχρονες ισχυρές εκρήξεις στη Βηρυτό – Εκατοντάδες τραυματίες μέλη της Χεζμπολάχ

otavoice