OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Προκαλεί ο Τσαβούσογλου για το ΠΑΟΚ- Μπεσίκτας χωρίς να λογαριάζει τον “ξενοδόχο”

Σε ελληνοτουρκική αναμέτρηση με ύψιστη εθνική σημασία αναγάγει η κυβέρνηση Ερντογάν την επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας “Milliyet”ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσέμπι και του εξέφρασε την στήριξη της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως “είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε είδους στήριξη κόντρα στον ΠΑΟΚ”.

Στη συνέχεια σχολίασε πως “φυσικά η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικοί τομείς, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα εκείνη τη μέρα”. Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι διοικούντες την τουρκική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου η μετάβαση στην Ελλάδα να γίνει μα ασφάλεια.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο ο Τσαβούσογλου και θα του βγεί ξινή η επίσκεψη γιατί τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο δικέφαλος του Βορρά.

 

Σχετικά Άρθρα

Χ. Δούκας: «Ήμουν πάντα στο ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσω να είμαι από όποιο μετερίζι»

otavoice

Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε πυρηνικές ασκήσεις στην Ευρώπη

otavoice

Συγκλονιστικές εικόνες από την δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στο κέντρο της Βυρητού

otavoice

Λίβανος: Νέο ισραηλινό χτύπημα εναντίον της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ

otavoice

Μαζικές αφίξεις μεταναστών σε Τήλο και Σύμη

otavoice

Στην ιαπωνική οργάνωση “Nihon Hidankyo” το Νόμπελ Ειρήνης

otavoice