OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Εθνικό έγκλημα: Αναγνώρισε το Υπουργείο Πολιτισμού φορέα προώθησης Μακεδονικής Γλώσσας, των Σκοπιανών

Το ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει κατά γράμμα την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ότι θα αναγνώριζαν φορέα που επιδιώκει την προώθηση της δήθεν  Μακεδονικής Γλώσσας μέσα στην ελληνική επικράτεια ξεπερνάει κάθε όριο και παίρνει διαστάσει εθνικού εγκλήματος.

Το Υπουργείο Πολιτισμού με μια απαράδεκτη κίνηση του αναγνώρισε ( στις 10/05/2021) επίσημα στα μητρώα του μια φιλοσκοπιανή κίνηση η οποία προπαγανδίζει το αφήγημα των βέβηλων της Ελληνικής Ιστορίας και την Μακεδονίας.  “Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας”, ονομάζεται ο φορέας με έδρα την Αριδαία από γνωστούς ανθελληνικούς κύκλους που μεθοδικά προβάλλουν την προπαγάνδα των Σκοπίων, περί Μακεδονικής Ταυτότητας και  Γλώσσας.

Αντί τέτοιου είδους ανθελληνικά κέντρα που αντίκεινται στο Σύνταγμα της χώρας να διώκονται, αναγνωρίζονται πλέον ως νόμιμοι φορείς, νομιμοποιώντας έτσι και το περιεχόμενο τους. Οι μάσκες καθημερινά πέφτουν και οι ψευτομακεδονομάχοι της κυβερνητικής παράταξης δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο τους. Άλλωστε είναι έτοιμοι τις επόμενες ημέρες να περάσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο κανονιστικές πράξεις που νομιμοποιούν τα συμφωνηθέντα των Πρεσπών.

Σχετικά Άρθρα

«Μακεδονία» αποκάλεσε το ψευτο-κρατίδιο ο Τούρκος ΥΠΕΞ στα Σκόπια

otavoice

Επιστήμονες δημιούργησαν το πρώτο πυρηνικό ρολόι στον κόσμο

otavoice

Γαλλία: Η συμμαχία της Αριστεράς καταδικάζει τον διορισμό του Μ. Μπαρνιέ ως πρωθυπουργού

otavoice

Διάσωση 106 αλλοδαπών από το Λιμενικό στην Τήλο

otavoice

Πούτιν: Θα συνεχίσουμε να διοχετεύουμε φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας

otavoice

Εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ: Εσωκομματικές εκλογές ζήτησαν Πολάκης και “87”

otavoice