OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Επιδημιολογική βόμβα μετάδοσης το Μετρό- Δεκάδες χιλιάδες στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες- Εγκληματική αδράνεια του κράτους

Άκρως αποκαλυπτικές του μπάχαλου που επικρατεί στις δημόσιες συγκοινωνίες από την αρχή της επιδημιολογικής κρίσης, είναι οι εικόνες που μεταδίδουν από το πρωί τα μέσα ενημέρωσης. Οι εικόνες που καταγράφονται το πρωί της Τρίτης 23 Νοεμβρίου στο Μετρό στο Σύνταγμα και δημοσιοποίησαν αναγνώστες των μέσων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για δικαιολογίες και αφηγήματα. Μιλάμε για το απόλυτο χάος και την απόλυτη εστία μετάδοσης στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Την ίδια ώρα οι υπεύθυνοι αυτής της άθλιας εικόνας στοχοποιούν τις Εκκλησίες και τους ανεμβολίαστους πολίτες, αποσπώντας έτσι την προσοχή των πολιτών που βιώνουν ένα καθεστώς καθημερινής τρομοκρατίας, από την πραγματική πηγή του εφιάλτη που βιώνουν.

Την ώρα που η πανδημία στη χώρα μας έχει λάβει διαστάσεις επιδημιολογικού Αρμαγεδώνα, με χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, εκατοντάδες διασωληνωμένους και ρεκόρ θανάτων , στο Μετρό στοιβάζονται δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι σε συρμούς, κυρίως τις πρωινές ώρες, δημιουργώντας μια επιδημιολογική βόμβα. Ο κόσμος  σαν σαρδέλες στριμώχνεται μέσα στους συρμούς, χωρίς κανείς να φροντίζει να υπάρχει περιορισμένη χωρητικότητα, ενώ  στις αποβάθρες η κατάσταση είναι αποπνικτική με τις ουρές που σχηματίζονται να φτάνουν μέχρι και τις εξωτερικές σκάλες.

Ενδεικτικό είναι το βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από τη στάση του Μετρό στο Σύνταγμα στις 7:50 το πρωί και στην αποβάθρα με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο. “Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αυξήσουν τα δρομολόγια κυρίως τις ώρες αιχμής;” αναφέρει ο αναγνώστης, εκφράζοντας την οργή του για τον συνωστισμό που επικρατεί καθημερινά τις πρωινές ώρες στο Μετρό.

Σύμφωνα με εργαζομένους τα δρομολόγια θα μπορούσαν να είναι αυξημένα και ειδικά στις ώρες αιχμής θα έπρεπε να υπάρχει συχνότητα ανά 2-3 λεπτά. Δυστυχώς η αναμονή μπορεί να ξεπερνά και τα 5-6 λεπτά, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται δεκάδες χιλιάδες πολίτες στους σταθμούς του Μετρό. Δυο χρόνια μετά και το Υπουργείο Μεταφορών δεν έχει εφαρμόσει κανένα έκτακτο σχέδιο και η κατάσταση παραμένει ίδια και χειρότερη. Όμως για την κυβέρνηση δεν υπάρχει μελέτη που να λέει ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελούν εστία μετάδοσης…. αυτό μας λένε από πέρσι, επί θητείας Χαρδαλιά και σήμερα επί Σκέρτσου!!!

Σχετικά Άρθρα

Απ. Τζιτζικώστας: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη …»

otavoice

Motor Oil: Σε ύφεση η φωτιά – Τρεις εργαζόμενοι ελαφρά τραυματίες

otavoice

Εκρήξεις βομβητών στο Λίβανο- 2.800 τραυματίες και 9 νεκροί – Η Χεζμπολάχ κατηγορεί το Ισραήλ

otavoice

Στην Αθήνα αύριο ο Πρόεδρος της Κύπρου, στην εκδήλωση μνήμης για τον Γιάννο Κρανιδιώτη

otavoice

Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil (βίντεο)

otavoice

Ταυτόχρονες ισχυρές εκρήξεις στη Βηρυτό – Εκατοντάδες τραυματίες μέλη της Χεζμπολάχ

otavoice