OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Σε καμία χώρα της Ευρώπης μέτρα εισόδου σε χώρους λατρείας-Που το πάτε στην Ελλάδα;

Σε κοινωνικό και δημοκρατικό εκτροχιασμό οδηγείτε η χώρα με την υιοθέτηση μέτρων που δεν χρησιμοποιούν ούτε τα πιο αυταρχικά και ολοκληρωτικά κράτη του κόσμου. Η εμμονή να περιοριστεί η θρησκευτική δραστηριότητα στη χώρα και η χρησιμοποίηση της πανδημίας ως αφορμή είναι εμφανής από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε η επιδημιολογική κρίση.

Από τις περσινές διώξεις και απαγορεύσεις φτάσαμε σήμερα να υιοθετούνται πρωτοφανής πολιτικές που αποκλείουν τους πιστούς από τους χώρους λατρείας και χρησιμοποιούν σαν μέσο εκβιασμού την λατρευτική ανάγκη.  Τα όσα μεθοδεύονται στην Ελλάδα, δεν ισχύουν σε καμιά χώρα της Ευρώπης.

Οδήγησαν εκβιαστικά την Ιερά Σύνοδο να εκδώσει εγκύκλιο, με την οποία καλεί όλους τους πιστούς και τον κλήρο «να τηρεί επακριβώς άπαντα τα μέτρα προστασίας» και τους προτρέπει παράλληλα εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν. Στην εγκύκλιο προτρέπει και συστήνει στους πιστούς να προσέρχονται στους Ιερούς Ναούς με πιστοποιητικά rapid ή pcr και επίσης την υποχρέωση των ιερέων, ψαλτών, νεωκόρων κλπ να υποβάλλονται σε δύο τεστ την εβδομάδα (rapid ή pcr). Στην Ευρώπη σε καμιά χώρα δεν έχουν υιοθετηθεί μέτρα εισόδου σε χώρους λατρείας.

Την ίδια ώρα η αντιπολίτευση ζητά να επεκταθεί στις εκκλησίες το μέτρο του υποχρεωτικού ελέγχου με rapir ή pcr και τα μέσα ενημέρωσης που παίζουν ρόλο χειραγώγησης προτάσσουν ως αναγκαία μια νομοθετική παρέμβαση από την κυβέρνηση για την επέκταση του μέτρου. Μεγαλοδημοσιογράφος – εκδότης με φιλικά κυβερνητικά αισθήματα, καλούσε από την εκπομπή του το Μέγαρο Μαξίμου να πάρει την asist (όπως είπε) από  Εκκλησία και αντιπολίτευση και να κάνει υποχρεωτική την κατοχή τεστ για την είσοδο των πιστών στις εκκλησίες.

Λυσσομανά το σύστημα να μπει λουκέτο στην Ορθοδοξία. Την ίδια ώρα ουδείς αναφέρεται στα αναρίθμητα παράνομα και νόμιμα τζαμιά στη χώρα.

Όπως προκλητικά επίσης απενοχοποιούν δραστηριότητες που διαπιστωμένα αποτελούν εστίες μετάδοσης. Συγκεντρώσεις, θεάματα, μέσα μαζικής μεταφοράς.

Εκκλησιαστικοί κύκλοι αναφέρουν πως υπάρχει ένα σκληρό πινγκ πονγκ  κυβέρνησης και Εκκλησίας, με αφόρητες πιέσεις και απειλές. Μας πιέζουν αναφέρουν και μας στοχοποιούν για να αποφύγουν τις δικές τους ευθύνες. Ενώ οι εκκλησίες αποδεδειγμένα ήταν και είναι οι πιο ασφαλείς υγειονομικά χώροι, επιμένουν να παρουσιάζουν μια στρεβλή εικόνα, για να μπορέσουν να στρέψουν την κοινωνία εναντίον μας. Μέχρι και την ώρα της Ανάστασης μας επέβαλαν να αλλάξει, λένε. Δίνετε μάχη αλλά κάτι θα σώσεις, κάτι θα χάσεις. Δυστυχώς στο παιχνίδι αυτό έχουν ενταχθεί κάποιοι Μητροπολίτες που θέλουν να τα έχουν καλά με το σύστημα εξουσίας και να απολαμβάνουν τα οφέλη συνεργασίας και συμπόρευσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Ταυτόχρονες ισχυρές εκρήξεις στη Βηρυτό – Εκατοντάδες τραυματίες μέλη της Χεζμπολάχ

otavoice

ΕΕ: Αποδεκτή η δημιουργία Αγροτικού Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης – 50 δισ. ευρώ για τους αγρότες

otavoice

Επίτροπος “Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού” ο Απ. Τζιτζικώστας – Η νέα σύνθεση της ΕΕ

otavoice

Eurostat: Τρίτη χειρότερη η Ελλάδα στην ΕΕ το 2023, σε σοβαρή υλική και κοινωνική στέρηση

otavoice

Επίθεση από τουρκικό Drone στο βόρειο Ιράκ, σε συνάντηση του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν

otavoice

Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε ενεργειακή υποδομή στο Σούμι

otavoice