OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αυτά είναι τα σχέδια της υπερδομής έκτρωμα στον Έβρο- Τα ψεύδη Μηταράκη και βουλευτών

Το έργο εποικισμού του Έβρου, του μόνο μέχρι σήμερα εθνικά συμπαγούς νομού της ακριτικής κα εθνικά ευαίσθητης Θράκης προχωρά παρόλη την καθολική αντίδραση κια αντίθεση των Εβριτών, πλην της συμβιμασμένης φιλοκυβερνητικής κομματικής τοπικής ελίτ, που ονειρεύεται να διαχειριστεί το τέρας με οικονομικά οφέλη.

Η εγκατάσταση του εθνικού εργολάβου της ΤΕΡΝΑ στο Φυλάκιο Έβρου και τα πρωτοφανή γεγονότα βίας και εκβιασμού που είδαν το φώς, με θύματα τον πρόεδρο της κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη και τον πρόεδρο του κόμματος ΑΚΚΕΛ , Βάκη Τσιομπανίδη αλλά και την ενεργοποίηση κατασταλτικών μηχανισμών με την εκτεταμμένη χρήση χημικών, συνθέτουν ένα σκηνικό εθνικής ντροπής και καταπάτησης της νομιμότητας.

Οι αποφάσεις των τοπικών θεσμικών οργάνων κατά της δημιουργίας νέας δομής και κατά της οποιαδήποτε επέκτασης της υπάρχουσας στο ΚΥΤ Φυλακίου, δεν ίδρωσαν το αυτί του ανεκδιήγητου υπουργού Μεταναστατευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη, ο οποίος είχε ευθέως απειλήσει τους Εβρίτες με μεταφορά 10.000 παράνομα εισερχομένων μεταναστών.

Ούτε οι δυο ογκώδεις συγκεντρώσεις, χιλιάδων Εβριτών έξω από το ΚΥΤ Φυλακίου αποθάρρυναν του εκτελεστές του αντεθνικού σχεδίου.

Όλα αυτά την ώρα που η υπογεννητικότητα στη χώρα χτυπάει κόκκινο και ο πληθυσμός μειώνεται δραματικά, έναντι της ιλιγγιώδους αύξησης των μεταναστών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και τις εκτιμήσεις σε 30 έως 50  χρόνια, με τους σημερινούς ρυθμούς  οι γηγενείς έλληνες πολίτες, θα είναι μειοψηφία.

Την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί κατά της εκτέλεσης εργασίών από την ανάδοχο εταιρία ΤΕΡΝΑ, του πεθερού του υπουργού Γιώργου Γεραπετρίτη. Από αυτήν θα κριθεί η πορεία των επόμενων ενεργειών, αν και φαντάζει δύσκολο ελληνικό δικαστήριο να σηκώσει ανάστημα κόντρα στις κυβερνητικές επιταγές.

Ο έγκριτος εβρίτης νομικός Πάρης Παπαδάκης που στηρίζει τον αγώνα κατά του σχεδίου δημιουργίας μιας Κερκόπορτας του Ισλάμ στον Έβρο, μας αποκαλύπτει το μέγεθος του ψεύδους των κυβερνητικών στελεχών και μας δίνει το πραγματικό μέγεθος την μουσουλμανικής πόλης που δημιουργείτε με ευρωπαικά και εθνικά κονδύλια μια ανάσα από τα σύνορα με την Τουρκία.

 Ο κ. Παπαδάκης σε ανάρτηση του αποκαλύπτει:
Άς αρχίσει το στριπτίζ να δούμε πόσο ψεύτες είστε.. καθήστε αναπαυτικά βάλτε ένα κρασάκι και απολαύστε το ξεβράκωμα.
Τι μας λέει η ποντικομαμή και μαζί με αυτόν και οι βουλευτές της ΝΔ;; μην ανησυχείτε μας λέγανε στο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας δεν θα γίνει υπερδομή και πληθυσμιακή αύξηση, παρά μόνο ένα νέο προκεκα θα γίνει 240 ατόμων, γραφεία και βιολογικός καθαρισμός…εμπιστευτείτε την Κυβέρνηση..
Σας δημοσιοποιώ το τεχνικό δελτίο του έργου που αναφέρει τι ακριβώς θα γίνει στο Φυλάκιο.

1) Συνοπτική περιγραφή έργου: σε 33.700τ.μ. αναβάθμιση και επέκταση δομής του άρθρου 8 ν. 4375/2016 ( δηλ. Κυτ ).
2) θα γίνει προκεκα 240 ατόμων και 20 ατόμων για καραντίνα.
3) ενοποίηση των 2 δομών με υπόγεια διάβαση μήκους 35 μέτρων.
4) θα γίνουν οικισκοί διαμονής, χώρος άθλησης, χώροι εστίασης, καταστήματα, πλυντήρια – κουζίνες.

ΠΡΟΚΕΚΑ:
5) 8 περιφραγμένα τμήματα με 4 ισόγεια κτίρια διαμονής 360τ.μ.
6) 4 εστιατόρια 230 τ.μ. , 4 καταστήματα, 4 οικίσκοι διαμονής ΑΜΕΑ, 4 οικίσκοι για πλυντήρια – κουζίνες και 4 στέγαστρα.

Νέα δομή δηλ. ΚΥΤ:
7) περιφραγμένος χώρος διαμονής με 1 ισόγειο κτίριο 280 τ.μ.
8) 1 εστιατόριο 230 τ.μ., 1 κατάστημα, 1 οικίσκο διαμονής ΑΜΕΑ, 2 οικίσκους πλυντήρια – κουζίνες, 1 γήπεδο και 1 στέγαστρο.
9) πολυχώρους, 2 γήπεδα και γραφεία.

Σκοπιμότητα πράξης:
Η παρούσα δυναμικότητα της δομής δεν μπορεί να καλύψει τις μηνιαίες ροές όπως προκύπτουν απο τα στοιχεία του 2020 παρόλο που είναι μειωμένες. Η κρίση στην Μέση Ανατολή και στην Συρία επέφερε τεράστιες ροές μεταναστών με αποτέλεσμα τεράστιος αριθμός να καταγράφονται στα σύνορα με την τουρκία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Φυλακίου.

Συμπέρασμα:
Θα γίνει αυτό που φοβόμαστε όλοι μια νέα υπερδομή χωρίς να αναγράφεται εκ του πονηρού πόσοι θα φιλοξενούνται. Μόνο για το προκεκα αναφέρουν 240 άτομα για το κυτ πουθενά δεν προσδιορίζουν αριθμό, γιατί απλά θα φέρουν όσους μπορούν. Κανονικά ο νόμος λέει 25 ημέρες παραμονής και μετά στην ενδοχώρα αλλά σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει αυτό γιατί οι μετανάστες δεν θέλουν να αποχωρήσουν. Το έχει πει και ο μηταράκης σε συνέντευξη. Ψέμα ότι δεν χωράνε στην ήδη υπάρχουσα δομή τα κρεβάτια είναι άδεια δεν υπάρχει υπερπληθυσμός, άρα δεν υπήρχε ανάγκη νέας δομής.
Και για κερασάκι σας δημοσιοποιώ και το σχέδιο του έργου.
ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΒΡΙΤΗ;;
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.

 

Σχετικά Άρθρα

Φλόριντα: Ο «Μίλτον» υποχώρησε στον Ατλαντικό με 12 νεκρούς και ρεκόρ ανεμοστρόβιλων

otavoice

Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία στο Γουέμπλεϊ – Νίκησε με 2-1 την Αγγλία

otavoice

Νέα ισραηλινά δολοφονικά πλήγματα στη Βηρυτό με 18 νεκρούς και 92 τραυματίες

otavoice

Ισραήλ: Πολεμικό συμβούλιο για τα αντίποινα κατά του Ιράν

otavoice

Χ. Δούκας:« Όσο καθυστερούμε μπορεί να ανοίξει η κερκόπορτα του λαϊκισμού και της ακροδεξιάς»

otavoice

Νυχτερινό ρεύμα: Νέο ωράριο από το ΥΠΕΝ

otavoice