OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Τουρισμός για όλους: Για ποια ΑΦΜ είναι ανοιχτή η πλατφόρμα

Τις 170.000 έφτασαν την Κυριακής οι αιτήσεις για το voucher των 150 ευρώ (200 για ΑΜΕΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», μετά από την συμπλήρωση 24 και πλέον ωρών από το άνοιγμα της πλατφόρμας, το Σάββατο το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι που ανέρχονται στους 200.000 μπορούν να κάνουν την αίτησή τους μέσω του vouchers.gov.gr.

Η σειρά των ΑΦΜ

Από σήμερα, Δευτέρα, η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ. Η προθεσμία υποβολής αίτησης για το «Τουρισμός για Όλους» θα λήξει στις 23:59 της προσεχούς Πέμπτης 21ης Ιουλίου.

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των πολιτών, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί το πρόγραμμα.

Η διαδικασία μπορεί να διεκπεραιωθεί και μέσω ΚΕΠ.

Επισημαίνεται ότι στις αιτήσεις δεν τηρείται χρονική προτεραιότητα, ενώ οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των δικαιούχων που θα έχουν υποβάλει αίτηση.

Το τηλέφωνο εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι το 210-2600610 και η γραμμή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της παράλληλα με τη λειτουργία της πλατφόρμας.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στους συνδέσμους: https://www.ktpae.gr/ και https://vouchers.gov.gr/ (μετά τις 12:00 μ.μ.).

Υπενθυμίζεται ότι με το νέο «Τουρισμός για Όλους» σε κάθε δικαιούχο παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης και την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice