OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ελλάκτωρ: Με 25,5% αυξάνουν τη συμμετοχή τους το δίδυμο Καϋμενάκη – Μπάκου

Στο 25,5% των μετόχων αυξάνουν την συμμετοχή τους στην ελλακτωρ οι δύο Έλληνες εφοπλιστές κ.κ. Καυμενακης και Μπακος , δηλώνοντας την αποφασιστικότητα τους να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις στην εταιρεία!

Το ελληνικό δίδυμο, έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι θέλει να οδηγήσει την Ελλάκτωρ σε μια νέα εποχή και θα κινηθεί μακρυά από λογικές «καρτέλ», «μονοπωλίων» κλπ .

Άλλωστε και η εν εξελίξει έρευνα της επιτροπής ανταγωνισμού δεν τους αφορά, με δεδομένο ότι δεν είχαν ούτε έχουν συμμετοχές σε άλλες εταιρείες του ίδιου κλάδου, κάτι που προφανώς συμβαίνει με το ολλανδικό fund, το οποίο ελέγχει ήδη την ΓΕΚ και διεκδικεί και την Ελλάκτωρ .

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που προκαλούν έντονο προβληματισμό όχι μόνο στην επιτροπή ανταγωνισμού , αλλά και στην κυβέρνηση, σχετικά με την… δραστηριότητα και τις επιλογές των Ολλανδών.

Συγκεκριμένα, μετά τους κ.κ. Μυλωνογιάννη και Ξενοφο που προτείνονται από τους Ολλανδούς για καίριες θέσεις στην Ελλάκτωρ , ενώ μέχρι πριν από 15 ημέρες έδιναν σκληρές μαχες υπέρ των συμφερόντων της ΓΕΚ, ερωτήματα προκαλούνται για δυο ακόμη «εκλεκτούς» των ξένων: Πρόκειται για τους κ.κ. Τουμπουρο και Παναγιώτοπουλο, οι οποίοι επίσης προτείνονται από την regenborgh για θέσεις – κλειδιά στην Ελλάκτωρ, ενώ και οι δύο είναι ιδιοκτήτες κατασκευαστικών εταιρειών.
Κατά συνέπεια το πρώτο εύλογο ερώτημα που θα τεθεί ειναι το ποια συμφέροντα θα υπηρετήσουν εάν οι Ολλανδοί κερδίσουν την μάχη; Τα προσωπικά τους η εκείνα των μετόχων της Ελλάκτωρ;

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice