OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ασύλληπτο παραλήρημα από τον ανιστόρητο Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες διέπραξαν γενοκτονία το 1821, θα πληρώσουν το τίμημα»

Τη σχιζοφρένεια του ψευτοσουλτάνου “κόλλησε” ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος του σφαγέα.

Σε νέο παραλήρημα προχώρησε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης και κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, κατηγορώντας τους Έλληνες για γενοκτονία και εξαπολύοντας απειλές. Με σειρά αναρτήσεών του στο twitter o Μπαχτσελί αρχικά εξέφρασε τις ευχές του για την αρχή του Ραμαζανιού και στη συνέχεια ξέσπασε κατά της Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι η εξέγερση του Μοριά “είναι μία από τις πιο αιματηρές και συντριπτικές καταστροφές που σημάδεψαν το παρελθόν του τουρκικού έθνους. Και σ’ αυτήν την εξέγερση μία πραγματική γενοκτονία έλαβε χώρα. Σχεδόν 40.000 Τούρκοι μουσουλμάνοι σκοτώθηκαν. Το ειρωνικό είναι που η ανθρωπότητα παραμένει ακόμη σιωπηλή απέναντι σ’ αυτήν τη μαζική δολοφονία” συνεχίζει το παραλήρημά του ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος της Τουρκίας. Και δεν σταμάτησε εκεί: “Η συμβουλή μου στα εγγόνια των δολοφόνων που τρέφονται από το αίμα των μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην εξαντλούν την υπομονή μας και αμέσως να αφήσουν τις προκλήσεις και τις παρενοχλήσεις, Επειδή η σελίδα του επαναληπτικού αγώνα για την εξέγερση του Μοριά δεν έχει γίνει ακόμη θεατή, ο λογαριασμός αυτός δεν έχει κλείσει ακόμη. Με αυτήν την αφορμή, εύχομαι το έλεος του θεού στους μουσουλμάνους Τούρκους που μαρτύρησαν στην εξέγερση του Μοριά και έχασαν τις ζωές τους μπαίνοντας στο τούνελ της βίας και του τρόμου. Τους θυμάμαι όλους με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Το αίμα μας είναι ακόμη στο έδαφος, όταν έρθει η μέρα θα πληρωθεί το τίμημα από την αντίπαλη πλευρά”.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice