OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Ρωσία: Λήξη συναγερμού για την εξαφάνιση του γιατρού του Ναβάλνι

Ο γιατρός από την Σιβηρία που είχε αναλάβει την θεραπεία του επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, πέρυσι τον Αύγουστο, βρέθηκε σήμερα ζωντανός, τρεις μέρες αφότου είχε ανακοινωθεί ότι χάθηκε ενώ είχε πάει για κυνήγι σε δασώδη περιοχή της περιοχής Ομσκ.

Ο Σιβηριανός γιατρός, ο οποίος είναι και τοπικός υπουργός Υγείας στην περιοχή του Ομσκ, είχε χαθεί από δασώδη περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 2.200 χιλιομέτρων ανατολικά της Μόσχας, αφότου εγκατέλειψε το κυνηγετικό περίπτερο μ’ ένα όχημα παντός εδάφους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, o Μουραχόφσκι όταν βγήκε από το δάσος βρισκόταν σε απόσταση 32 χιλιομέτρων από το χωριό Πασπέλοβο.

Ο Μουραχόφσκι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των τοπικών αρχών, βγήκε από το δάσος και ήρθε σε επαφή με κατοίκους στην περιοχή που βρίσκεται το χωριό Μπάσλα, είναι σε καλή κατάσταση και αυτή την στιγμή υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής Μπολσεουκόφσκι.

Ο Μουραχόφσκι ωστόσο αρνήθηκε την ιατρική περίθαλψη και να παραμείνει στο νοσοκομείο, ενώ το τοπικό υπουργείο ανακοίνωσε ότι ο υπουργός ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην αναζήτησή του και προτίθεται να επιστρέψει στην εργασία του αύριο 11 Μαΐου καθώς αισθάνεται καλά.

Ο Μουραχόφσκι ήταν ο επικεφαλής γιατρός στο νοσοκομείο της πόλης Ομσκ της Σιβηρίας που είχε αναλάβει την θεραπεία του Αλεξέι Ναβάλνι, όταν έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ήταν σε πτήση από την πόλη Τομσκ με προορισμό την Μόσχα, τον περασμένο Αύγουστο.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice