OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Συνεχίζονται οι ταραχές στη Σάμο- Εκρηκτική η κατάσταση,στις φλόγες η περιοχή

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Σάμος βρίσκεται στις φλόγες, με τις συμμορίες των αλλοδαπών να επιχειρούν αλλεπάλληλους εμπρησμούς στις εγκαταστάσεις του ΚΥΤ Σάμου αλλά και περιμετρικά αυτού σε πρόχειρες κατασκευές. Καθ όλη τη διάρκεια επιδίδονται σε συγκρούσεις μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων.ενώ συνεχώς ακούγονται εκρήξεις από ανάφλεξη υλικών.

Οι αραβόφωνοι συγκρούονται με τους αφρικανικής προέλευσης σε μια αντιπαράθεση ελέγχου της δομής και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Δυστυχώς αυτούς θέλουμε να τους εντάξουμε στην ζωή μας.

Το ΚΥΤ Σάμου έχει εκκενωθεί από χθες για λόγους ασφαλείας και χιλιάδες παράνομοι μετανάστες  βρίσκονται στους δρόμους του νησιού.Δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν για την κατάσβεση των εστιών.

Παρέμβαση σε κυβερνητικά στελέχη έκανε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζος. Ο δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά για την κατάσταση που επικρατεί από την Κυριακή το απόγευμα  μέχρι και σήμερα στο ΚΥΤ Σάμου , ζητώντας επιτακτικά απεγκλωβισμό μεταναστών από την Σάμο και την άμεση μεταφορά τους στην ενδοχώρα, ενώ ζήτησε και ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο νησί υπό το φόβο επεισοδίων μεταξύ των μεταναστών.

 


Πηγή samos24.gr

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice