OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Συναγερμός στη δομή Μαλακάσας με νέο κρούσμα κορονοϊού,παράταση καραντίνας για 14 ημέρες

Σε πονοκέφαλο εξελίσσονται οι δομές μεταναστών σε όλη τη χώρα, όπου εντοπίζονται πλέον κρούσματα της νόσου και αποτελούν επιδημιολογικές βόμβες.

Συναγερμός στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας μεταναστών στη Μαλακάσα Αττικής ,καθώς άνδρας που φιλοξενείται στη δομή βρέθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό.

Πρόκειται για Αφγανό που βρέθηκε θετικός μετά από επεισόδιο που υπήρξε το Μεγάλο Σάββατο.Σύμφωνα με πληροφορίες παρατείνεται η καραντίνα στη Μαλακάσα για 14 ημέρες και θα ελεγχθεί όλο το προσωπικό, που ήρθε σε επαφή με την οικογένεια του, βάση πρωτοκόλλου.

Δήμαρχος Ωρωπού: Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου 

Σύμφωνα με το δήμαρχο Ωρωπού Γιώργο Γιασημάκη το Μεγάλο Σάββατο σημειώθηκε στη δομή περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης 10 χρονου , από 26χρονο και κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις. Προσήλθαν 8 αστυνομικοί από ΑΤ Διονύσου, ΑΤ Αυλώνα και Ασφάλεια Καλάμου οι οποίοι επελήφθησαν του περιστατικού. Στη συνέχεια σε εξέταση που πραγματοποιήθηκε ο πατέρας του 10χρονου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και για το λόγο αυτό έχουν τεθεί σε καραντίνα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Ο δήμαρχος Ωρωπού διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρχε εμπλοκή του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου, το οποίο δεν έχει καν την δυνατότητα ελέγχου και δεν υπάρχει κανένα θέμα καραντίνας σε αυτό, όπως κακώς έχει γραφτεί σε μέσα ενημέρωσης. Δεν προσήλθαν ποτέ στο ΚΥ Καπανδριτίου, μας ανέφερε κατηγορηματικά.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice