OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Εγκληματική συμπαιγνία Κίνας-ΠΟΥ κατά της ανθρωπότητας, φέρνει στο φως υποκλοπή των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel βάση της οποίας η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας ζήτησε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) να καθυστερήσει την παγκόσμια προειδοποίηση για την επιδημία του νέου κορωνοϊού (SARS-Cov-2) στην πόλη Ουχάν που ήταν το επίκεντρο εκδήλωσης της. Αυτό αναφέρεται σε απόρρητη έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Γερμανίας, όπου το Πεκίνο ζήτησε από τον ΠΟΥ να καθυστερήσει την ενημέρωση της παγκόσμιας κοινότητας  για την μετάδοση του ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο και να αναβάλει την κήρυξη πανδημίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα  στις 21 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ ζήτησε κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας – που είχε υποκλαπεί – από τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντχανόμ Γκεμπρεγεσούς να κρατήσει εντός του διεθνούς οργανισμού τις σχετικές πληροφορίες για την μετάδοση του κορωνοϊού και να μην αποκαλύψει πως ο ιός ήταν στην μεταδοτικός στους ανθρώπους. Επίσης, φέρεται να του ζήτησε να περιμένει και να μην προχωρήσει στην επίσημη δήλωση κήρυξης της κατάστασης σε πανδημία, όπως και έγινε τελικά στις 11 Μαρτίου μετά από πιέσεις άλλων ασιατικών χωρών.

Η συγκεκριμένη συνομιλία του Ιανουαρίου, έγινε μία εβδομάδα μετά τις επίσημες διαβεβαιώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πως δεν υπήρχε «σαφής ένδειξη μετάδοσης της νόσου από άνθρωπο σε άνθρωπο» και αναμένονται πληροφορίες από τις κινεζικές αρχές.

Στην ίδια έκθεση αναφέρεται ακόμα ότι ο Σι Τζινπίνγκ απαίτησε να αγνοηθούν οι προειδοποιήσεις της Ταϊβάν για την νέα επικίνδυνη ασθένεια που υποβλήθηκαν επίσημα στον Π.Ο.Υ. στις 31 Δεκεμβρίου 2019 γιατί «δεν υπάρχει αναγνωρισμένη χώρα Ταϊβάν αλλά είναι μέρος της κινεζικής επικράτειας»!

Οι αποκαλύψεις του Der Spiegel έρχονται να ενισχύσουν τις καταγγελίες από πλήθος ηγετών που καταλογίζουν σε Κίνα και ΠΟΥ εγκληματική συμπαιγνία κατά της ανθρωπότητας. Ντόναλντ Τράμπ , Εμανουέλ Μακρόν και Μπόρις Τζόνσον είναι από τους ηγέτες που έβαλαν ευθέως κατά του δίδυμου Κίνα-ΠΟΥ καταλογίζοντας πρόθεση να παραπλανηθεί η παγκόσμια κοινότητα με ψευδή στοιχεία για το εύρος της επιδημίας και τα δεδομένα του νέου ιού.

Μάλιστα οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι σταματούν την επιχορήγηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και έθεσαν θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προέδρου του. Δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τον σκοτεινό ρόλο που διαδραματίζει στην υπόθεση ο επιχειρηματίας Μπιλ Γκέιτς , ο οποίος είχε προαναγγείλει από 10ετίας με συνεχείς αναφορές την εμφάνιση ενός επικίνδυνου κορονοϊού και είναι βασικός χρηματοδότης του ΠΟΥ αλλά ταυτόχρονα και από τους μεγαλύτερους επενδυτές στο καρτέλ φαρμάκου.

Να που τελικά δεν είναι ούτε σεναριολόγοι, ούτε συνωμοσιολόγοι, ούτε ψεκασμένοι όσοι θέτουν ευθέως τους προβληματισμούς τους …. καλό θα είναι για την δική τους αξιοπιστία οι αρμόδιοι στη χώρα μας να είναι προσεκτικοί  και να μην βάζουν το χέρι τους στη φωτιά για παγκόσμιους δολοφόνους. Κινδυνεύουν να θεωρηθούν και αυτοί μέλη της συμμορίας.

Πηγή πληροφοριών Der Spiegel

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice