OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αστυνομική βία για μια μάσκα- Ράμπο πέρασε χειροπέδες σε νεαρή στην Καρδίτσα

Επεισόδιο που φέρνει μνήμες χουντικής περιόδου σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Λάππα, στην Καρδίτσα. Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δύο αστυνομικοί σε έλεγχο για χρήση μάσκας και τήρησης των μέτρων του lockdown συνέλαβαν μια κοπέλα, αφού πρώτα την ακινητοποίησαν με την βία την πέταξαν στο έδαφος και τις πέρασαν χειροπέδες σαν να ήταν τρομοκράτης.

Στο βίντεο φαίνεται η θύελλα διαμαρτυρίας που ξεσηκώθηκε από τους περίοικους της πλατείας και τους διερχομένους που ξέσπασαν σε έντονες διαμαρτυρίες που όμως δεν πτόησαν τον Ράμπο που συνέχισε τον τραμπουκισμό καλώντας ενισχύσεις.

Η κοπέλα πανικόβλητη ακούγεται πεσμένη στο έδαφος και με τον νταή αστυνομικό από επάνω της  να φωνάζει: «Άσε με, άσε με».  Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα karditsapress.gr, τόσο η κοπέλα όσο και το αγόρι που είχε δίπλα της οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Οι εντολές σας κύριε Χρυσοχοϊδη είναι να φέρεστε σαν στρατός κατοχής; Για να σε δούμε θα δείξεις την ίδια ευαισθησία με ανάλογες περιπτώσεις, όπως έκανες στον Έβρο καταδικάζοντας κατ εντολή τον κτηνοτρόφο που υπερασπίστηκε τη γη του και τα σύνορα από τους τούρκους εισβολείς;

https://youtu.be/T7S5VtvzH1c

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice