OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

ΕΛΣΤΑΤ: Μειωμένοι οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά 0,27%, το 2020

Μειωμένοι είναι οι θάνατοι στη χώρα κατά ποσοστό 0,27% σε σχέση με το προηγούμενο έτος , σύμφωνα με την έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ.

Το στοιχείο αυτό έχει μια σημαντική ανάγνωση αν συνυπολογίσουμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε μια επιδημιολογική κρίση επί 8 μήνες , την οποία παρομοιάζουν οι αρχές και τα μέσα ενημέρωσης  με Αρμαγεδώνα. Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούν τον πανικό που έχει εισέλθει στη ζωή μας και τα πρωτόγνωρα υγειονομικά μέτρα. Είναι δεδομένο ότι ιός υπάρχει και είναι επικίνδυνος όπως όλες οι ασθένειες που πλήττουν την ανθρωπότητα. Είναι δεδομένο ότι τα υγειονομικά συστήματα πιέστηκαν.

Είναι γεγονός ότι έχει μεταδοτικότητα και επιθετικότητα , όπως είναι γεγονός ότι χτυπάει θανάσιμα κατά 97% άτομα με βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό. Από το σημείο αυτό να περνάμε σε ένα επιδημιολογικό παραλήρημα και να ταυτίζουμε τον covid19 με την μεγαλύτερη πανδημία της ανθρωπότητας , υπάρχει άβυσσος. Αυτό επισημαίνει μέρος της επιστημονικής κοινότητας.
Η υιοθέτηση ακραίων αναλύσεων που αγγίζουν τα όρια του τσαρλατανισμού και της γραφικότητας,  δεν μπορεί να είναι άλλοθι στην παγκόσμια τρομοκρατία του κορονοϊού.

Η τρομοκράτηση των κοινωνιών είναι αυτή που φέρνει την αμφισβήτηση και την αντίδραση. Γιατί δεν υπάρχει η ίδια ευαισθησία και ενεργοποίηση για άλλες μάστιγες, όπως τα ναρκωτικά;  Τελικά τι κρύβεται πίσω από τον παγκόσμιο παροξυσμό; Διαμάχη παγκόσμιας εξουσίας ή κερδοσκοπίας;

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice