OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Κικίλια- Δένδια -Θεοδωρικάκο δείχνει η δημοσκόπηση της Opinion -Βατερλό Μηταράκη Καραμανλή

Πως αξιολογούν οι πολίτες το έργο του υπουργικού συμβουλίου αποτυπώθηκε σε ερώτημα της δημοσκόπησης που έκανε η εταιρία Opinion Poll για λογαριασμό της ηλεκτρονικής εφημερίδας political.

Σύμφωνα με τους πολίτες που συμμετείχαν στην πανελλαδική έρευνα , οι Υπουργοί Βασίλης Κικίλιας , Νίκος Δένδιας και Τάκης Θεοδωρικάκος θεωρούνται οι πιο πετυχημένοι στο κυβερνητικό έργο τους , κάτι που έχει αποτυπωθεί σε πλειάδα δημοσκοπικών ερευνών στην διετή θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας (24%) πιστώνεται την αντοχή που επέδειξε μέχρι τώρα, το υγειονομικό σύστημα στην επιδημιολογική κρίση , ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας (23.5%) την διπλωματική κινητικότητα του στα ελληνοτουρκικά, με τις συμφωνίες καθορισμού ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία και ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος (22.1%) με την άμεση ενεργοποίηση στη διαχείριση κρίσεων, την πλούσια νομοθετική δραστηριότητα και την συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους.

Πολιτικό βατερλό για Μηταράκη – Κ. Αχ. Καραμανλή – Κεραμέως 

Στον αντίποδα οι πολίτες που ερωτήθηκαν, θεωρούν πολιτικά αποτυχημένους τον Νότη Μηταράκη (7%)που διαχειρίζεται το μεταναστευτικό, τον Κώστα Αχιλ. Καραμανλή(8%) για την τραγική αδράνεια του με τα ΜΜΜ μέσα στην επιδημιολογική καταιγίδα αλλά και την υστέρηση σε έργα υποδομής (πχ ακύρωση Πάτρων-Πύργου). Χαμηλά η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως(11.5%) που συγκεντρώνει αρνητικές κριτικές για το αλαλούμ στην εκπαίδευση μέσα στην κρίση, όπως και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης που δεν έχει επιδείξει ιδιαίτερη δραστηριότητα.

Θετική γνώμη έχουν οι πολίτες για την παρουσία του Κυριάκου Πιερρακάκη (20.1%) στο Ψηφιακής Πολιτικής, που κατάφερε να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών με την ψηφιοποίηση διαδικασιών του δημοσίου.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice