OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

ΤΩΡΑ: Χιλιάδες υποστηρικτές του Τραμπ διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον

Χιλιάδες υποστηρικτές του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, από κάθε σημείο των ΗΠΑ έχουν συγκεντρωθεί στην Ουάσιγκτον για να διαμαρτυρηθούν για την εκλογική διαδικασία, αμφισβητώντας το αποτελέσματα που δίνει την νίκη στον Τζο Μπάιντεν. Ζητούν από τον Ρεπουμπλικάνο ηγέτη να μην εγκαταλείψει την μάχη, να επιμείνει στην προσφυγή στη δικαιοσύνη και να αποκαλύψει την απάτη των Δημοκρατικών.

Οι διαδηλωτές προέρχονταν από διάφορες γωνιές της χώρας – συμπεριλαμβανομένων της Αριζόνα, της Τζόρτζια , της Νεβάδας, της Φλόριντα, της Πενσυλβανίας και του Μέριλαντ – και ήταν ειρηνικοί.

Η διαδήλωση «March for Trump» που διοργάνωσε το Women for America First είχε σχεδιασμό να κατευθυνθεί από το Freedom Plaza στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Οι ενθουσιώδεις υποστηρικτές του Τραμπ έδωσαν μια σειρά φλογερών ομιλιών από το Freedom Plaza, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι υπήρχε εκτεταμένη εκλογική απάτη και ότι ο Τραμπ έχει πράγματι κατακτήσει τη νίκη.

“Οι εκλογές μας κλέφτηκαν”, δήλωσε ο Courtney Holland, συντηρητικός ακτιβιστής από τη Νεβάδα, στο πλήθος, μια καταγγελτική  γραμμή που συχνά επαναλαμβανόταν.

 Η Kylie Jane Kremer, διοργανώτρια της εκδήλωσης και εκτελεστική διευθύντρια του Women for America First, είπε στο WUSA9 ότι δεν θα “αποθαρρυνθεί από μια παράνομη ψηφοφορία”.

Ο πρόεδρος και η μοτοσικλέτα του πέρασαν από τους υποστηρικτές, μερικοί από αυτούς κουνώντας σημαίες του Τραμπ και κρατώντας πινακίδες που έλεγαν «Σταματήστε την Απάτη» και «Καλύτερα Prez Ever». Το πλήθος φώναξε “Τέσσερα ακόμη χρόνια!” καθώς ο Τραμπ  τους ευχαριστούσε.

 

 Νέα παρέμβαση Τραμπ ζητά να σταματήσει η επανακαταμέτρηση στην Τζόρτζια.

Σε σχόλιο του αναφέρει: “Η επανακαταμέτρηση χειρός που πραγματοποιείται στη Γεωργία είναι χάσιμο χρόνου. Δεν δείχνουν τις ταιριαστές υπογραφές. Ανακάλεσε την επανακαταμέτρηση μέχρι να επιτρέψουν τον ΑΓΩΝΑ. Μην αφήνετε τους Δημοκρατικούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!”

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice