OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αντιπροέδρος ΕΟΔΥ κατά Εκκλησίας- Χρεώνει στα Θεοφάνεια τα κρούσματα επόμενων εβδομάδων

Συνεχίζουν κυβερνητικά στελέχη να επιτίθονται στην Εκκλησία για να καλύψουν τις δικές εγκληματικές ανεπάρκειες και να στρέψουν την κοινωνία σε άλλη κατεύθυνση. Αντί να απολογούνται για το ανεξέλεγκτο άνοιγμα συνόρων και τα ελλιπή μέτρα ( ειδικά στις μεταφορές) , μετατρέπονται σε δημόσιοι κατήγοροι και κουνάνε το δάκτυλο σε πολίτες και Εκκλησία.

Τη σκυτάλη πήρε ο διορισμένος κομματικός  αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ο οποίος μιλώντας σε εκπομπή στον ΑΝΤ1 κατηγόρησε ευθέως την στάση της Εκκλησίας και την χρέωσε ως υπαίτια για τα κρούσματα που θα εμφανιστούν στις επόμενες 15 ημέρες.

«Εννοείται ότι μας προβληματίζει η χθεσινή εικόνα» είπε σχετικά με τα υποτιθέμενα “κρούσματα” συνωστισμού σε εκκλησίες στο πλαίσιο εορτασμού των Θεοφανίων και συμπλήρωσε ότι «έπειτα από 2-3 εβδομάδες θα πληρώσουμε τον λογαριασμό». Λογαριασμό από τις άδειες εκκλησίες;

Προφανώς ο συνωστισμός των πολιτών στην καθημερινή μετακίνηση τους στα ΜΜΜ ή σε άλλες δραστηριότητες δεν αποτελεί πηγή μόλυνσης. Μόνο στις εκκλησίες για το “τεράστιο” κυβερνητικό στέλεχος υπάρχει κίνδυνος διασποράς. Μόνο που μέχρι σήμερα στις Εκκλησιές μας , έχουν κοινωνήσει πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες και τα κρούσματα επί 10 μήνες σε όλη τη χώρα είναι μόλις 140 χιλιάδες.

Σε ερώτηση  για το ενδεχόμενο να «σκληρύνουν» τα μέτρα, ξεκαθάρισε ότι, «όταν υπάρχει επιβάρυνση θα σφίγγουν τα μέτρα, όταν υπάρχει καλυτέρευση θα χαλαρώνουν».

 

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice