OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Πριν δυο χρόνια όταν μίλησε η Ελλάδα και την πρόδωσε η πολιτική ελίτ

Σαν σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2019, ο Ελληνισμός μίλησε στην πλατεία Συντάγματος και βροντοφώναξε η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και Ελληνική. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση έδειξαν πως στην ψυχή υπάρχει ατόφια Ελλάδα και εθνική συνείδηση. Λαός και Κλήρος μίλησαν. Ένα συλλαλητήριο που πνίγηκε στα χημικά, όπου αδιακρίτως οι πραιτοριανές δυνάμεις άσκησαν πρωτοφανή βία ακόμη και σε ιερείς και γυναικόπαιδα παίρνοντας αφορμή από στημένα επεισόδια των γνωστών αγνώστων “πατριωτών”. Στόχος να διαλυθεί μια μεγαλειώδη συγκέντρωση να επικρατήσει τρόμος και φόβος για να περάσει στη Βουλή το σχέδιο παράδοσης της Μακεδονίας. Έτσι και έγινε.

Η πολιτική ελίτ είχε προαποφασίσει να παραχωρήσει την Μακεδονία στους σφετεριστές σκοπιανούς. ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένος σχεδίασαν και εκτέλεσαν το σχέδιο προδοσίας, με την εγκληματική παθητικότητα της Νέας Δημοκρατίας που αντέδρασε μόνο για τα μάτια του κόσμου και για προεκλογικούς λόγους, κάτι που σήμερα ως κυβέρνηση το επιβεβαίωσε με τον πιο εμφανή τρόπο, στηρίζοντας ένα ακόμη ψευδοκράτος δημιούργημα ανθελληνικών κέντρων.

Δεν αναγνωρίζουμε καμιά συμφωνία που υπέγραψαν πολιτικοί υπάλληλοι της Νέας Τάξης … η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Βόρεια υπάρχει μόνο ένα ψευδοκράτος σφετεριστών με σλαβική καταγωγή, δημιούργημα των Σοβιέτ και υποχείριο του παντουρκισμού.

 

https://youtu.be/5ha8GNPYPX8

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice