OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Φτάνει πιά, έως εδώ – Βεβήλωσαν το Εθνικό Σύμβολο με “πούπουλα”

Ύψιστη πρόκληση και βεβήλωση του Ιερού Συμβόλου της Επανάστασης του 1821 από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας, που στο facebook ανέβασαν την πολύχρωμη σημαία τους αντικαθιστώντας την ελληνική στον εμβληματικό πίνακα «Όρκο των αγωνιστών» του Θ. Βρυζάκη.

O πρωτότυπος πίνακας είναι έργο του ζωγράφου Θεόδωρου Βρυζάκη, του 1865 και φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη και συμβολίζει τον όρκο των Αγωνιστών στην Αγία Λαύρα, υπό του Μητροπολίτη Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Παραβιάζοντας κάθε κόκκινη γραμμή και σεβασμό στην ιστορία του τόπου βεβήλωσαν τον πίνακα, όχι γιατί θέλουν να τιμήσουν τα 200 χρόνια αλλά για να μολύνουν την Ιστορία του Γένους με απρεπείς συνειρμούς και να αποκαθηλώσουν τα εθνικά σύμβολα και την άρρηκτη σχέση Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.

Στο κείμενο της ανάρτησης αναφέρουν ότι «Η κάθε γενιά, σε κάθε εποχή, δίνει έναν δικό της αγώνα, από την επανάσταση του 2021 ως το me too ως την απόκτηση των αυτονόητων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει καταπάτηση υπάρχει εξέγερση και επανάσταση».

Μάλιστα η προκλητική αυτή ενέργεια έρχεται αμέσως μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού να συστήσει Επιτροπή Ισότητας  για την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ, γεγονός που δείχνει πως υπάρχει υπόβαθρο και σκοπιμότητα στην κίνηση αυτή. Άλλωστε στο Μαξίμου κάποιοι στενοί συνεργάτες δεν κρύβουν την ταυτότητα τους και την συμπόρευση τους με την συγκεκριμένη κοινότητα, που δεν φημίζεται για την εθνική της προσήλωση και αποδοχή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Είναι τα πρόσωπα που με αφορμή την επιδημιολογική κρίση επέβαλαν ένα κλίμα διωγμού της Εκκλησίας με πρωτοφανή μέτρα και άσκηση τρομοκρατίας σε ιερείς και πιστούς.

Αποδέχεται το Μαξίμου αυτή την αθλιότητα; Πόσο ποιο χαμηλά πια; Φτάνει , έως εδώ και μη παρέκει…κύριε Πρωθυπουργέ! Εδώ δεν είναι Λουξεμβούργο!!!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice