OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ποια μαγαζιά θα είναι ανοιχτά σήμερα και την Καθαρά Δευτέρα

Σήμερα, Κυριακή 14 Μαρτίου και αύριο Καθαρά Δευτέρα, 15 Μαρτίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων θα παραμείνουν ανοιχτά συγκεκριμένα καταστήματα προκειμένου οι καταναλωτές να μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους για το Σαρακοστιανό τραπέζι.  Αυτά θα είναι ανοιχτή η ιχθυαγορά στη Βαρβάκειο, ενώ θα λειτουργήσουν τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ.

Όσον αναφορά  τα ιχθυοπωλεία στη Βαρβάκειο, θα ανοίξουν το πρωί της Κυριακής στις 7:οο  αλλά φέτος δεν θα κάνουν την παραδοσιακή “ολονυχτία” προς την Καθαρά Δευτέρα λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Θα λειτουργήσουν μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής και θα ανοίξουν ξανά το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στις 7 το πρωί.

Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, όπως κάθε χρόνο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Υπενθυμίζεται ότι την Καθαρά Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετακινήσεις σε ιχθυοπωλεία, μίνι μάρκετ, φούρνους με SMS και τον κωδικό 2, θα πραγματοποιούνται μόνο εντός του δήμου διαμονής ή εντός 2 χιλιομέτρων από την οικία

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice