OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Συνελήφθη ο “Ινδιάνος” που έριξε τον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη-Ελληνοιρακινός ο δράστης

Συνελήφθη ο άνδρας που έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό στα χθεσινά έκτροπα στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να πέσει θύμα λιντσαρίσματος από δεκάδες ταραξίες.

Ο συλληφθέντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι 30χρονος ελληνοϊρακινός  με οπαδικό προφίλ, κάτοικος δυτικών προαστίων και γνωστός με το παρατσούκλι «Ινδιάνος». Αυτός είναι ο νεαρός που έκανε το σπριντ προς το μέρος του κομβόι των μηχανών της ομάδας Δράση και έριξε στον δρόμο τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό  για 2.5 λεπτά 150  με σιδερόβεργες και καδρόνια .

Ο 30χρονος συνελήφθη στη Μαγούλα Αττικής, σήμερα το απόγευμα, καθώς φέρεται να είχε ταυτοποιηθεί από τις Αρχές, που αναζητούσαν τον άνδρα, ο οποίος επιτέθηκε αρχικά στον αστυνομικό της ομάδας “Δράση” και τον έριξε από τη μοτοσικλέτα του, ενώ ακολούθησε η άγρια επίθεση από δεκάδες άλλα άτομα.

Ο τραυματίας αστυνομικός της ομάδας Δράση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Νωρίτερα, σήμερα, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του 22χρονου που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού. Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε και σε βάρος αγνώστων δραστών.

Οι υπόλοιποι 15 συλληφθέντες, διώκονται κατά περίπτωση για τα κακουργήματα της έκρηξης και της κατοχής εκρηκτικών υλών και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς και για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Οι επτά από τους 15 είναι ανήλικοι και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή ανηλίκων, από τον οποίον ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice