OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Τουρκικό τηλεοπτικό παραλήρημα: “Μην πάτε στα ελληνικά νησιά, μην δίνετε τα λεφτά σας στους Έλληνες”

Απίστευτο εθνικιστικό παραλήρημα από τον δημοσιογράφο Φατίχ Πολάτ , όπου σε εκπομπή του στην EMEKLI TV καλεί του τούρκους πολίτες να μην επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά ενισχύοντας έτσι την ελληνική οικονομία. Δεν αποτελεί μια εξαίρεση αλλά εκφράζει την επίσημη γραμμή αντιπαράθεσης και προκλήσεων που έχει επιβάλλει το καθεστώς Ερντογάν σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει τις συνθήκες για την επανίδρυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως σε κάθε ευκαιρία διατείνεται.

Όλα αυτά την ώρα που η Ελλάδα ενισχύει με εισαγωγές την καταρρέουσα τουρκική οικονομία, τουρκικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, φτηνιάρικα τουρκοσήριαλ μολύνουν τις τηλεοπτικές οθόνες μας και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο στην Κωνσταντινούπολη και στα παράλια της Μικράς Ασίας, αφήνουν συνάλλαγμα εκεί που μεγαλούργησε ο ελληνισμός και εκδιώχθηκε μέσα σε βωμό αίματος.

Στο βίντεο ο δημοσιογράφος αναφέρει:

Για να δούμε τα νησιά με τις περισσότερες κρατήσεις. Νησί Κως που είναι νησί της Ελλάδας. Ρόδος που και αυτό είναι νησί της Ελλάδας. Κανάρια νησιά.
Επιθυμώ να πω αυτό στους αξιότιμους θεατές μας και πολίτες μας. Μην πάτε στην Ελλάδα. Δείτε η Ελλάδα δεν άφησε τίποτα που να μην πει σε βάρος της πατρίδας μας Τουρκίας. Και δεν άφησε τίποτα που να μην το κάνει. Και τις επόμενες μέρες την εχθρότητα ενάντια στην Τουρκία θα την αυξήσει ακόμα περισσότερο. Σας παρακαλώ πολύ. Δείξτε λίγο μία εθνικιστική σκοπιά και μην πάτε στην Ελλάδα. Μη δίνετε τα λεφτά σας στους Έλληνες. Ελάτε στη δική μας χώρα. Ελάτε στη δική μας χώρα. Δείτε αυτή τη στιγμή η χώρα μας (που μπορούμε να πούμε το ένα ή το άλλο) αλλά η δική μας χώρα και η πατρίδα, έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τουρίστες από την Ελλάδα. Αυτοί δεν άφησαν τίποτα που να μην κάνουν σε βάρος της Τουρκίας. Από την Ανατολική Μεσόγειο και την Λιβύη ως την ΕΕ, παντού συνεχίζουν να επιδεικνύουν εχθρική συμπεριφορά.

Η έκκληση μου σε εσάς είναι “Μην πάτε στην Ελλάδα”. Κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι πάνε στα ελληνικά νησιά. Μην το κάνετε. Πάτε στο Αιγαίο, ίδια θάλασσα είναι, ο ίδιος αέρας και ο ίδιος ήλιος. Μην το κάνετε, πάτε στην περιοχή του Αιγαίου. Μην το κάνετε, μην το κάνετε. Τα ελληνικά νησιά στέκονται όρθια χάρη στους Τούρκους. Μην το ξεχνάτε αυτό. Από την Τουρκία έχει καθημερινά ferry boat από το Μπόντρουμ προς την Κω. Αυτές οι γραμμές πρέπει να κλείσουν. Δεν πρέπει κανένα τούρκικο πλοίο να πηγαίνει στα ελληνικά νησιά. Να μην συμβάλλετε στον τουρισμό και στην οικονομία μιας χώρας η οποία επιδεικνύει τόσο εχθρική συμπεριφορά εναντίον μας και η οποία δεν άφησε τίποτα που να μην πει και να μην κάνει σε βάρος μας. Δείτε το λίγο εθνικιστικά. Μην το παρεξηγήσετε Εγώ έτσι το βλέπω. Εγώ στο παρελθόν έχω πάει και στην Κω και στο Καστελόριζο και κάθε φορά που πήγαινα αυτό σκεφτόμουν, πως μακάρι να μην είχα έρθει. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει τίποτε. Δεν υπάρχει τίποτε. Δείτε εγώ μετάνιωσα. Μη δίνετε τα λεφτά σας στους Έλληνες.

Φυσικά λέγοντας αυτά επιθυμώ να πω και αυτό. Στις δικές μας στις τουριστικές περιοχές οι επαγγελματίες μας πρέπει να επανεξετάσουν τις τιμές τους. Οι τιμές μας είναι πιο ακριβές από αυτές της Ελλάδας. Ναι οι τιμές μας είναι πιο ακριβές από της Ελλάδας. Πας κάπου με έναν φίλο σου να φας κάπου και για δύο άτομα Δεν βγαίνει κάτω από χίλιες λίρες. Πας και στην Ελλάδα να φας και βγαίνει το πολύ 50-60 ευρώ. Μην το κάνετε αυτό. Δείτε οι περισσότεροι εστιάτορες έρχονται ψωνίζουν και κάνουν τα ψώνια τους από τα δικά μας τα παζάρια. Το κάνουν στο Κας, το κάνουν στο Μπόντρουμ, δηλαδή έρχονται τα αγοράζουν από εμάς και μετά τα πουλάνε πιο φθηνά. Ενώ εμείς τα πουλάμε πιο ακριβά. Οι επαγγελματίες και ξενοδόχοι μας πρέπει να είναι ηθικοί, με συνείδηση και τίμιοι. Δεν πρέπει να καζικώνουν τον πολίτη. “

Πηγή tourkikanea.gr

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice