OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα

Φως στις συνθήκες του τραγικού τροχαίου έρχονται στη δημοσιότητα από ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης έξω από τη Βουλή, όπου έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας.

Στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο youtube ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης φαίνεται από ψηλά η στιγμή του δυστυχήματος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 23χρονος συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ αυτό έστριβε παράνομα για να εισέλθει στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής.

Το οπτικό υλικό, που πιθανότατα προέρχεται από κάποια κάμερα της βουλής, ξεκινά από τη στιγμή που το υπηρεσιακό όχημα κατεβαίνει τη Βασιλίσσης Σοφίας για να στρίψει αριστερά και σταματά αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση. Από το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άτυχος Ιάσονας κινείται νόμιμα στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και βρίσκεται δυστυχώς θύμα μιας απερίσκεπτης και “δολοφονικής¨ οδηγικής συμπεριφοράς του οδηγού του υπηρεσιακού οχήματος της κ. Μπακογιάννη. Ερωτήματα προκαλεί και η παντελής απουσία του τροχονόμου (βρίσκεται πάντα στο σημείο) που στο πλάνο δεν φαίνεται να κινείται όπως είχε υποχρέωση-μιας και το αυτοκίνητο βρίσκεται για μερικά δευτερόλεπτα στο μέσο της Βασιλίσσης Σοφίας- είτε να απαγορεύσει την είσοδο στο υπηρεσιακό όχημα, είτε να διασφαλίσει την ασφαλή πρόσβαση του. Αντιθέτως φαίνεται ξεκάθαρα να σηκώνεται η μπάρα πριν φτάσει το όχημα στην είσοδο της βουλής, γεγονός που σημαίνει πως είχαν εξαρχής οπτική εικόνα, αλλά δεν προέβησαν στις δέουσες ενέργειες.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι «το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα».

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice