OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Αιχμές Κακλαμάνη για Φουρθιώτη : Περιμένω απαντήσεις από την κυβέρνηση, ορθώς η αντιπολίτευση έφερε το θέμα στη Βουλή

Θέση που αφήνει αιχμές στο εσωτερικό του κόμματος του, εξέφρασε ο βουλευτής  και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης  στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1, σχετικά με το θέμα της αστυνομικής προστασίας του Μένιου Φουρθιώτη και τα όσα δημοσιοποιήθηκαν για την βίαιη εισβολή στο υπουργείο Εργασίας.

 “Ορθώς η αντιπολίτευση έφερε το θέμα στη Βουλή και περιμένω και εγώ να ακούσω τις απαντήσεις που θα δώσει η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού”, είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από το ζήτημα που έχει δημιουργήσει πολιτικό σεισμό. Η αναφορά στην κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας για όσα έχουν συμβεί και που δεν μπόρεσε το κυβερνητικό στρατόπεδο να τα έχει προλάβει και να μην δημιουργείτε η εικόνα πως ο συγκεκριμένος “παρουσιαστής” είχε πλάτες.

“Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Βρούτση, για να σας πω πώς σκέφτηκε, αλλά εκτιμώ ότι μίλησε εκεί διότι ήταν η εφημερίδα που προχθές είχε αφιερώσει το κυρίως θέμα της πάνω στο ζήτημα. Αυτή την εξήγηση δίνω” πρόσθεσε  ο κ. Κακλαμάνης.

“Εγώ πάντως από το ‘90 που είμαι βουλευτής δεν το έχω ξαναδεί αυτό” ανέφερε δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον πρωτοφανή κατήφορο που έχει πάρει η πολιτική ζωή και ο τρόπος άσκησης της εξουσίας.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice