OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

ΣΟΚ: Στο έλεος σκληρών εγκληματιών η χώρα – Νέο φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, νεκρή 20χρονη μητέρα

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη χώρα, με το έγκλημα να έχει αποκτήσει μια σκληρή μορφή και καθημερινά να διαδραματίζονται γεγονότα που σκιαγραφούν μια εικόνα βγαλμένη από ταινία τρόμου. Συμμορίες και παράνομα κυκλώματα έχουν αναβαθμίσει την εγκληματική τους δράση που με την παρουσία αδίστακτων αλλοδαπών, δολοφονούν ανυπεράσπιστους πολίτες, μέσα στα σπίτια τους, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους. Συμβόλαια θανάτου, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών αλλά και δολοφονίες από αδίστακτους ληστές, κυρίως εισαγμένους αλλοδαπούς,  που δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή.

Ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά. Μια οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπη με την αγριότητα ληστών – δολοφόνων, οι οποίοι δεν δίστασαν για τα χρήματα να αφαιρέσουν τη ζωή μιας 20χρονης μητέρας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στη σοφίτα της μονοκατοικίας στραγγαλισμένη, πιθανότατα με μαξιλάρι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, καθώς δεν έφερε εμφανή εξωτερικά τραύματα. Το ζευγάρι με ένα μωρό διέμενε σε μονοκατοικία, όπου έμελλε να μετατραπεί σε θανάσιμο κολαστήριο, κόβοντας το νήμα της ζωής στην 20χρονη Καρολίνα (βρετανικής υπηκοότητας) και αφήνοντας ορφανό από μητέρα το ενδεκάμηνο μωράκι τους . Ο σύζυγος ήταν πιλότος ελικοπτέρων.

Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι από ένα παράθυρο στο πίσω μέρος και ήταν αποφασισμένοι για όλα. Μάλιστα, επειδή γάβγιζε ο σκύλος της οικογένειας, τον σκότωσαν και τον κρέμασαν, γεγονός που καταδεικνύει τη σκληρότητά τους. Έδεσαν τον σύζυγο σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν παντού για μιάμιση ώρα μέσα στην οικία για χρήματα. Μάλιστα, πριν σκοτώσουν τη γυναίκα, την πίεζαν να τούς πει πού είναι τα χρήματα. Τα ανθρωπόμορφα κτήνη δεν “συγκινήθηκαν” ούτε από το ότι στο σπίτι υπήρχε και ένα βρέφος μόλις 11 μηνών, το οποίο έκλαιγε ασταμάτητα, καθώς ξύπνησε από τον θόρυβο και τις φωνές. Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου, οι ληστές τον έδεσαν και σκότωσαν τη γυναίκα επειδή αντιστάθηκε.

 Τι κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος- Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών 

Όπως είπε ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα μπήκαν στο σπίτι τρεις δράστες, δύο ψηλοί κι ένας πιο κοντός με κουκούλες, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, παραβιάζοντας ένα παράθυρο στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας.

Τον ανέβασαν στην σοφίτα που ήταν η σύζυγος του με το μωρό και τους απείλησαν αν δεν τους έλεγαν που είχαν τα χρήματα τους.  Όπως κατέθεσε ο ίδιος, άρπαξαν 10.000 ευρώ που τους υπέδειξε ότι ήταν κρυμμένα σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στο ημιυπόγειο και εκεί έγινε το μοιραίο. Η σύζυγός του προσπάθησε να αντιδράσει καλώντας σε βοήθεια και δέχτηκε την επίθεση του ενός (του κοντού) από τους δολοφόνους  ο οποίος την έπιασε από τον λαιμό, την έριξε στο κρεβάτι, την έδεσε με σχοινιά πισθάγκωνα και στη συνέχεια – όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί γιατί ο 32χρονος δεν θυμάται άλλες λεπτομέρειες – την στραγγάλισε με την μπλούζα της. Δίπλα της βρέθηκε και ένα μαξιλάρι, που αρχικά θεωρήθηκε ότι την έπνιξαν με αυτό. Η 20χρονη εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς νεκρή, πεσμένη, μπρούμυτα, στο κρεβάτι.

Στη συνέχεια αφού έκαναν το σπίτι άνω κάτω, ψάχνοντας για χρήματα ή αντικείμενα αξίας,  έφυγαν. Ο 32χρονος σύζυγος κατάφερε τα ξημερώματα να ενεργοποιήσει το κινητό του και επειδή ήταν δεμένος, με τη μύτη κατάφερε να καλέσει την Άμεση Δράση. Όπως φέρεται να είπε, πρόκειται για ληστεία με φόνο και είναι σοκαρισμένος από τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι του και μπροστά στα μάτια του, ενώ δεν είχε αρχικά την εικόνα ότι η σύζυγος του ήταν νεκρή, αλλά πως είχε λιποθυμήσει από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Σε ό,τι αφορά τους γείτονες, είπαν στους αστυνομικούς πως άκουγαν τον σκύλο να γαβγίζει επίμονα, όμως θεώρησαν πως ήταν λόγω κάποιας γάτας που είχε μπει στο σπίτι, καθώς στη συνέχεια δεν ακούστηκαν φωνές.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί και “χτενίζουν” την ευρύτερη περιοχή στα Γλυκά Νερά προκειμένου να εντοπίσουν τους ληστές – δολοφόνους. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Παλλήνης αλλά και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Όπως επισημαίνουν έμπειροι αστυνομικοί, πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ για τους κακοποιούς επισημαίνουν ότι είναι από τους πιο “σκληρούς” που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή και δεν σταματούν πουθενά. Δεν διστάζουν ακόμη και να σκοτώσουν.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών είναι μεγάλη, και μάλιστα έχουν συσταθεί δύο ειδικές ομάδες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Οι αξιωματικοί συλλέγουν στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος αναζητώντας αποτυπώματα και δείγμα DNA των κακοποιών, καθώς παρέμειναν μέσα στο σπίτι για αρκετή ώρα. Σημειώνεται ότι οι δράστες πριν εισβάλουν στο σπίτι, έσπασαν την εξωτερική κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στην είσοδο της μεζονέτας.

Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό την περιοχή προκειμένου να συγκεντρώσουν οπτικό υλικό από κάμερες γειτονικών μαγαζιών και σπιτιών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κάμερα γειτονικού σπιτιού έχει καταγράψει ύποπτο άτομο να κινείται κοντά στη μεζονέτα τις επίμαχες ώρες, δηλαδή από τις 4 τα ξημερώματα έως τις 6 το πρωί, ενώ υπάρχουν και κάποια οχήματα που έχουν καταγραφεί να κινούνται εκείνο το χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Επικήρυξαν στους δολοφόνους με 300.000 ευρώ 

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

 “Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας” λέει ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

“Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας” δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Θοδωρής Χρονόπουλος. “Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε η ψυχολογική υποστήριξη και η ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας. Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη” τόνισε ο κ. Χρονόπουλος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους της 20χρονης γυναίκας.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι μια ακόμη τραγική απόδειξη πως η χώρα έχει βρεθεί στη δίνη των εγκληματικών οργανώσεων και η πολιτεία έχει ρίξει την επιδημιολογική ομίχλη για να καλύψει αδυναμίες και παθογένειες. Η άρνηση των κυβερνήσεων να καθαρίσουν την χώρα από το εισαγόμενο έγκλημα, υιοθετώντας ένα ψευτο-ανθρωπιστικό αφήγημα, ναρκοθετεί την δημόσια ασφάλεια και θέτει ευθέως σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή. Κάποιοι χρησιμοποιούν το μεταναστευτικό για εμπροσθοφυλακή του εγκλήματος….

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice