OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

ΕΛΑΣ για δολοφονία Καρολάιν: «Έχουν προκύψει νέα στοιχεία, που ο σύζυγος κλήθηκε να διευκρινίσει»

Ερωτηματικά για τον ρόλο του συζύγου, μετά από νέα στοιχεία 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία έχει προκύψει σημαντικά στοιχεία τα οποία αλλάζουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα.  Ακόμα ένα καθοριστικό στοιχείο που αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση είναι το ρολόι που είχε στο χέρι της η άτυχη Καρολάιν την στιγμή της δολοφονίας.

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ σε ανακοίνωση τους τόνισαν: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη με ελικόπτερο σήμερα στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.

Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης».

Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ έμεινε εκεί και δεν επεκτάθηκε, καθώς δεν ανακοινώθηκε κάποια εξέλιξη για την υπόθεση, κάτι που δείχνει πως ίσως οι ανακοινώσεις αυτές να αποτελούν προάγγελο εξελίξεων, μιας και αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης του συζύγου.

Τα SMS του ζευγαριού πριν το φονικό 

Σύμφωνα με το MEGA, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύπτεται, ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid». Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχουν προκύψει νέα στοιχεία που προέρχονται από τεχνικές αναλύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές. Πρόκειται για ένα smart watch στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί παλμοί την ώρα που κατά τη δήλωση του πιλότου η Καρολάιν είχε δολοφονηθεί. Επίσης, έχουν προκύψει στοιχεία για την κάμερα και την αφαίρεση της κάρτας μνήμης μέσα στο σπίτι καθώς και για το κινητό του 32χρονου από τα οποία προκύπτουν ανακολουθίες σε σχέση με την αρχική εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Γεραφέντης, πέρα από το βιομετρικό ρολόι είναι το καταγραφικό της κάμερας, αλλά και το κινητό του πιλότου καθώς φαίνεται να υπάρχει μια ανακολουθία ανάμεσα σε αυτά που αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών τόσο για την ώρα που εκτιμούσε ο ίδιος ότι αφαίρεσαν τις κάρτες από το καταγραφικό μηχάνημα αλλά και για τη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου του καθώς φαίνεται ότι τέθηκαν σε λειτουργία εφαρμογές την ώρα που ο ίδιος κατέθετε ότι ήταν δεμένος. Οπότε τώρα καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα νέα ψηφιακά ευρήματα.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και ψάχνουν να βρουν σε άλλες πηγές το κίνητρο του δράστη.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice