OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Μας δουλεύει ο Ζάεφ- “Έκανα λάθος εκ παραδρομής, μιας και 47 χρόνια την αποκαλώ Μακεδονία”

Χοντρό δούλεμα από τον σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, αφού έκανε την προπαγάνδα του διεθνώς, χρησιμοποιώντας την συμμετοχή της χώρας του σε ένα παγκόσμιας εμβέλειας γεγονός όπως είναι το EURO, εκ των υστέρων έρχεται και κάνει λόγο για “εκ παραδρομής λάθος”.

Ο Ζάεφ είχε αποκαλέσει την χώρα του ¨Μακεδονία” σε ανάρτηση του από τις κερκίδες του Amsterdam Arena, η οποία όπως αναμενόταν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα και την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης με την Αριστοτελία Πελώνη να καλεί, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας να απέχει από την “διχαστική ρητορική”, ενώ άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο για πάγωμα της κύρωσης των μνημονίων.

Ο πονηρός Ζάεφ έσπευσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μιλώντας στο Οικονομικού Forum των Σκοπίων, υποστηρίζοντας πως γίνονται λάθη στην ακριβή τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

“Κάποιες φορές, γίνονται και λάθη στην ακριβή τήρηση της Συμφωνίας. Είμαι σχεδόν 47 χρονών. Μπορεί να συμβεί, όταν έχεις συνηθίσει, επί 47 χρόνια, να λες κάτι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να το αναφέρεις, και εκ παραδρομής ακόμα, λάθος“, υποστήριξε.

Ο Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε ακόμα στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για την καθυστέρηση της κατάθεσης της Συμφωνίας των Πρεσπών στο ελληνικό κοινοβούλιο, λέγοντας πως η παρερμηνεία που έγινε στην αναρτήσεις του δεν είναι λόγος ώστε να καθυστερήσουν οι Συμφωνίες και τα Μνημόνια.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice