OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Υπόθεση Δογιάκη: Αυτοκτονία ή μαφιόζικη εκτέλεση;

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Σταύρου Δογιάκη. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αυτοκτονία αλλά σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες ο 53χρος φέρει δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο. Ένα στην καρδιά και ένα στον κρόταφο.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ή εκτελέστηκε με μαφιόζικο τρόπο. 

Το αρχικό σενάριο που όμως δύσκολα ευσταθεί σε κοινό νου, είναι πως ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του. Ακραίο και βγαλμένο από αστυνομική ταινία.

Τον πυροβόλησαν κάποιοι που τον ήθελαν νεκρό, στην καρδιά αρχικά και μετά του έδωσαν την χαριστική βολή; Οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών στα εγκληματικά εργαστήρια και η λεπτομερής ανάλυση των δεδομένων θα δώσει απαντήσεις. Μπορεί η υπόθεση να έχει σχέση με τον κύκλο αίματος που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια;

Είναι κομβικό ότι λίγες ώρες πριν βρεθεί ο Σταύρος Δογιάκης με το ασημένιο Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, βρέθηκε στο Μαρούσι. Οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Συναντήθηκε με κάποιον που μπορεί να έχει σχέση με το περιστατικό; Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να το διερευνήσουν για να ρίξουν άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση, ενώ το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 53χρονος επιχειρηματίας φέρεται «σαν κάτι να τον βασάνιζε τις περασμένες δέκα τουλάχιστον μέρες» λέει στο protothema.gr πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον. «Έδειχνε ιδιαίτερα στεναχωρημένος, είχε χάσει το κέφι του, ωστόσο κρατούσε πράγματα μέσα του», προσθέτει.

Επιπλέον από το ρεπορτάζ έχει προκύψει πως ο Σταύρος Δογιάκης ετοίμαζε νέα επιχειρηματικά πλάνα. Είναι λογικό να θελήσει να τερματίσει τη ζωή του;

Να σημειωθεί ότι στην ταβέρνα “Κρητικός” του 53χρονου στην Κάντζα το 2018, είχε εκτελεστεί ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ,  Σπύρος Παπαχρήστος.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice