OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική στάση εργασίας 26/8, κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους υγειονομικούς

Σε πανελλαδική στάση εργασίας 10:00 – 15:00 προχωρά την Πέμπτη (26 Αυγούστου), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), με αίτημα την κατάργηση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών κατά της covid-19.

Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία Αττικής θα συγκεντρωθούν στις 11:00 στο Υπουργείο Υγείας, στη Θεσσαλονίκη στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης και στην Περιφέρεια στις κατά τόπους ΥΠΕ και στις πύλες των Νοσοκομείων.

Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι ο νόμος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού θα διαλύσει την δημόσια υγεία και καταθέτει αίτημα αναστολής και ακύρωσής του στο Συμβούλιο της Επικρατείας.]

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή τους από την αρχή της επιδημιολογικής κρίσης, όταν δεν υπήρχαν εμβόλια, δεν αρνήθηκαν τις υπηρεσίες προς τον συνάνθρωπο και τηρούσαν ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σήμερα απειλούνται με φυσική εξόντωση αν δεν συμμορφωθούν στις κυβερνητικές επιλογές εκβιασμού, που καταργούν την βασικότερη αρχή της ελεύθερης επιλογής.

Ο ανεμβολίαστος υγειονομικός ήταν δίπλα σου στη ΜΕΘ, στην κλίνη COVID επί 16 μήνες νύχτα μέρα και δεν σε κόλλησε αυτός, εσύ απειλούσες την ζωή του και αυτός ποτέ δεν αρνήθηκε να σου απλώσει το χέρι του. Σήμερα του αποδίδει το σύστημα την ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες του, με μια ολοκληρωτικού και φασιστικού τύπου απόφαση εξόντωσης. Στερεί το δικαίωμα της εργασίας, σε οικογενειάρχες, σε ανθρώπους της βιοπάλης.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice