OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καθηγητής Βιολογίας ΕΚΠΑ: Όσοι φοιτητές είστε ανεμβολίαστοι είστε αποτυχημένοι

Μια εκπαιδευτικά και επιστημονικά απαράδεκτη τοποθέτηση καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών στους φοιτητές για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να παρακολουθήσουν το μάθημά του, έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στα social media και δείχνει πως η υπερβολή δεν είναι προνόμιο της μιας πλευράς.

Ο καθηγητής Γεώργιος Διαλυνάς ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί ανεπιθύμητους και ακατάλληλους για τη σχολή, τους φοιτητές που δεν έχουν εμβολιαστεί, γιατί θεωρεί πως αντιτίθενται στην επιστήμη τους. Βέβαια ο κ. Διαλυνάς δεν θα γνωρίζει τον νομπελίστα Μοντανιέ, που έχει εκφραστεί αρνητικά για τα εμβόλια. Προφανώς ούτε ο Μοντανιέ ΔΕΝ θα είναι αποδεκτός μαθητευόμενος του τεράστιου επιστημονικού αστέρα του Πανεπιστημίου Αθηνών, που προφανώς δίνει διαπιστευτήρια στο πολιτικό σύστημα.

Η ανακοίνωση του καθηγητή προς τους φοιτητές
Ο λόγος για τον καθηγητή Μοριακής Βιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεώργιο Διαλλινά, ο οποίος ενημέρωσε τους φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημά του ότι θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι, παρόλο που ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός.

Μία φράση που χρησιμοποίησε ο καθηγητής στο τέλος της ανακοίνωσης, όπου αναφέρει ότι αν ένας τριτοετής φοιτητής στη Μοριακή Βιολογία που αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων, έχει ήδη αποτύχει στο μάθημά του και συνεπώς δεν έχει νόημα να το επιλέξει, έχει προκαλέσει χαμό στα social media, καθώς κάποιοι χρήστες μεταφράζουν αυτή την πρόταση ως μία “απειλή” ή έναν “εκβιασμό”.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice