OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Ο “δολοφόνος” επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος- Υποψήφιος πρόεδρος και ο ΓΑΠ

Λένε πως ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου που ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.  Ο πολιτικός ολετήρας που με τις πολιτικές πράξεις του εξαέρωσε το ΠΑΣΟΚ και οδήγησε τη χώρα στο στόμα του λύκου, επιστρέφει και διεκδικεί να ξαναγίνει ρυθμιστής των πολιτικών πραγμάτων στη χώρα που ισοπέδωσε.

Βέβαια δεν πήγε στο Καστελόριζο να μας ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, όπως τότε που εκτέλεσε εντολές γαι να μπούμε στο ΔΝΤ, αρκέστηκε από τας Αθήνας να κάνει γνωστή την απόφαση του.

Πριν προβεί σε ανακοινώσεις, σύμφωνα με το ρεπορταζ επικοινώνησε με την Φώφη Γεννηματά τηλεφωνικά και την ενημέρωσε για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Η κ. Γεννηματά του ευχήθηκε καλή επιτυχία όπως είχε κάνει και με τους υπόλοιπους υποψήφιους μετά την απόσυρσή της.

Η υποψηφιότητα Παπανδρέου αναμένεται να συσπειρώσει εναντίον του όλες τις δυνάμεις του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ μιας και του πιστώνουν την κομματική κατάρρευση του κινήματος με όσα έπραξε. Επίσης οι δυνάμεις ανανέωσεις του πολιτικού συστήματος μέσα στο χώρο της κεντροαριστεράς δεν βλέπουν με καλό μα΄τι στην επάνοδο ενός κλασικού εκπροσώπου του χθες, που κουβαλά μαζί του παθογένειες και μαύρες σελίδες.

Σχετικά Άρθρα

Μητσοτάκης Γ.Σ. του ΟΗΕ: Η Ελλάδα υποστηρίζει εκεχειρία 21 ημερών και διάλογο αποκλιμάκωσης

otavoice

ΟΗΕ – Αμπάς: Σταματήστε να στέλνετε όπλα στο Ισραήλ – Δεν αξίζει να είναι μέλος του ΟΗΕ

otavoice

Χεζμπολάχ: Πλήξαμε την ισραηλινή πόλη Σάφεντ με 80 ρουκέτες

otavoice

Το καλό κλίμα της Νέας Υόρκης! Πηγές ΥΠΕΞ Τουρκίας: η Ελλάδα διαπράττει παραβιάσεις χωρικών υδάτων στο Αιγαίο

otavoice

ΕΟΔΥ: 509 εισαγωγές, 7 νέες διασωληνώσεις και 14 θάνατοι από COVID-19

otavoice

Πάνος Μουζουράκης σε δικαστές: “Θα εμπιστευόμουν με «κλειστά μάτια» την κόρη μου στον πάτερ Αντώνιο”

otavoice